جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه سس فلفلی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه سس فلفلی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 220 بازدید, 3 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه سس فلفلی
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
طرز تهیه‌ی سس فلفلی:
sos-felfel.jpg مواد لازم سس فلفل
گوجه فرنگی۳ عدد
سیر۵ حبه
فلفل قرمز و سبز۱ کیلوگرم
پودر فلفل سیاه۱ قاشق مرباخوری
سرکه۱ لیوان
روغن زیتون۱ لیوان
جعفری½ لیوان
نمکبه مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله اول:

برای تهیه سس فلفل خوشمزه ابتدا قسمت های اضافی گوجه فرنگی ها و فلفل ها را جدا می کنیم، سپس گوجه فرنگی ها را به همراه حبه های سیر داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا پوره و یکدست شوند.

مرحله دوم:

در این مرحله فلفل ها را نیز به صورت جداگانه داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا یکدست شوندف سپس کنار می گذاریم. در ادامه مخلوط گوجه فرنگی و سیر را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله سوم:

حالا مواد را هر چند لحظه یک بار هم می زنیم تا آب اضافی موجود در تابه به طور کامل کشیده شود، سپس پوره فلفل را به همراه سرکه، روغن، فلفل سیاه و مقداری نمک به تابه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم:
در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم یا اینکه در غذاساز می ریزیم تا کاملا پوره شود، سپس به تابه اضافه می کنیم. حالا اجازه می دهیم سس ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم بماند تا کاملا آماده شود.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله پنجم:

پس از اینکه سس آماده شد طعم آنرا تست می کنیم، سپس در صورت تمایل می توانیم برای تندتر شدن سس از پودر فلفل قرمز تند نیز اضافه کنیم. در ادامه اجازه می دهیم سس در دمای محیط بماند تا کاملا خنک شود.

مرحله ششم:

پس از اینکه سس کاملا خنک شد، آنرا درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. در صورتی که تمایل داشته باشیم این سس را برای مدت طولانی تری نگهداری کنیم باید جعفری را از مواد لازم حذف کنیم.
 
بالا پایین