طرز تهیه سیب زمینی فرانسوی تنوری
ابتدا فر را روی حرارت 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
سیب زمینی ها را بشوید و پوست بکنید.بعد به صورت دایره ای برش بزنید.
بعد به سراغ پیازها بروید و بعد از پوست کندن پیازها ، آنها را خلالی خرد کنید.
جعفری را از شاخه جدا کنید و بعد از شستن با یک چاقو آن را ریز خرد کنید.
ظرفی نسوز انتخاب کنید و مقداری روغن زیتون داخل آن ریخته و سیب زمینی های برش زده را به صورت لایه ای داخل تابه بچینید.
در لابه لای لایه های سیب زمینی ،جعفری ، پیاز و سیر خرد شده را بریزید و روی هر لایه مقداری نمک و فلفل بپاشید و در هر لایه پنیر پارمسان رنده کنید.
عصاره مرغ را در مقداری آب جوش حل کنید و روی سیب زمینی ها بریزید. در آخر هم یک قالب کره را روی سیب زمینی ها بمالید و با فویل روی ظرف را بپوشانید و به مدت 45دقیقه داخل فر قرار دهید.
پس از تنوری شدن سیب زمینی ها ، آن را از فر بیرون آورده و فویل روی آن را بردارید و مجددا ظرف را در قسمت پایین فر به مدت 20 تا 40 دقیقه ، یعنی تا زمانی که روی آن کاملا طلایی شوددر فر نگه میداریم.
سیب زمینی تنوری را در کنار انواع سس ها سرو کنید.