طرز تهیه شامی پوک بوقلمون :
برای پخت شامی پوک با بوقلمون ابتدا لپه را بپزید تا آب آن کاملا تمام شود. سپس سبزی را ریز خرد کنید. گوشت پخته شده (با یک عدد پیاز و فلفل و پیاز و فلفل دلمه ای) و لپه را چرخ کنید (یا بکوبید).
به مخلوط گوشت و لپه، پنیر پارمزان، سبزی خرد شده، سیر له شده، تخم مرغ ها، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید.
یک تابه را روی حرارت قرار دهید، به آن روغن اضافه کنید و اجازه دهید داغ شود.
از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست گلوله کنید. بعد پهن کنید و به ضخامت نیم سانت در بیاورید. وسط آن را سوراخی ایجاد کنید (تا شامی ها خمیر نشود) و در روغن سرخ کنید.