جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه شامی کبابی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه شامی کبابی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 229 بازدید, 7 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شامی کبابی
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
طرز تهیه شامی کباب
پیاز :2 عدد
گوشت :500 گرم
لپه پخته :250 گرم
نمک ، فلفل ، زردچوبه:به مقدار کافی
آب :به مقدار کافی
تخم مرغ :5 عدد
بیکینگ پودر :1 ق چ
زعفران ساییده : به مقدار کافی
مواد لازم شامی کباب
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: DEVIL
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
آموزش مرحله به مرحله درست کردن شامی کباب
پیاز ها را به چهار قسمت تقسیم میکنیم و به همراه گوشت ، مقداری زردچوبه و آب به مدت 3 ساعت می پزیم تا گوشت کاملا پخته شود.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
بعد از اینکه گوشت ها پخت ،آب آن را جدا میکنم و به همراه لپه پخته شده در چرخ گوشت ، چرخ میکنیم.تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه میشکنیم و هم میزنیم تا سفیده و زرده تخم مرغ باهم مخلوط شوند.

سپس بیکینگ پودر را داخل تخم مرغ ها میریزیم و هم میزنیم.مقداری زعفران ساییده را به همراه کمی نمک و فلفل به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.تخم مرغ هم زده را با گوشت و لپه چرخ شده مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدهیم تا کاملا مخلوط شوند.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و مقداری روغن داخلش میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا روغن داغ شود.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
سپس به اندازه دلخواه از مایه شامی برمیداریم و به صورت کوفته قلقلی در دستمان به آن شکل می دهیم و در پایان مانند کوکو سیب زمینی تختش می کنیم و وسطش را با انگشت یک سوراخ ایجاد میکنیم و داخل روغن سرخش میکنیم.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را برمیگردانیم و سرخ میکنیم و به همین ترتیب تمام مایه شامی را سرخ میکنیم. در پایان هم با سبزیجات و گوجه فرنگی سرو می کنیم. نوش جان

نکات طلایی برای طبخ بهتر شامی کباب
یکی از دلایل وا رفتن شامی کمبود مقدار تخم مرغ آن است.وقتی شامی هنگام سرخ شدن تیکه تیکه می شوند، باید به آن تخم مرغ یا سفیده تخم مرغ بیشتری اضافه کنید.
مواد شامی را بعد از آنکه خوب ورز دادید به مدت 30 تا 60 دقیقه در داخل یخچال استراحت دهید تا وا نرود.
اگر مواد شامی آبکی باشد باید به آن نون خشکه و یا آرد سوخاری بزنید و یا یک پیاز را با رنده درشت رنده کنید و به مواد شامی اضافه کنید.
مقدار گوشت زیاد در شامی نسبت به دیگر مواد آن باعث سفت شدن شامی می شود.
پیاز باعث خوشمزه تر شدن شامی می شود برای همین بهتر است با رنده درشت رنده شود. تا هم شامی وا نرود و هم باعث پوک و نرم شدن آن شود.
استفاده از گوشت چرخ کرده باعث خشک نشدن شامی میشود.
اگر در شامی از گوشت چرخ کرده گوساله استفاده کردید ،کره را حتما آب کنید و به گوشت اضافه کنید تا از خشک شدن شامی جلوگیری کنند.
در مواد شامی میتوان از گوشت چرخ کرده مرغ به جای گوشت گوسفند استفاده کرد که در این صورت به گوشت مرغ نیز باید کره آب شده اضافه کنید.
تابه مخصوص درست کردن شامی باید کوچک باشد و روغن درون آن کف نکند و درصورت کف کردن باید روغن را تعویض کنید.
روغن مورد نیاز برای شامی باید به اندازه ای باشد که روی شامی های درون تابه را به خوبی بپوشاند.
حتما آب پیاز رنده شده در شامی را کامل بگیرید و در درون آن از آرد نخود استفاده کنید.
برای پف کردن شامی ها حتما تخم مرغ آن ها را به مدت طولانی هم بزنید.
برای پف کردن شامی ها به هیچ وجه از جوش شیرین داخل مخلوط شامی استفاده نکنید چون باعث تلخی و بوی نامطبوع در شامی می شود.
در صورت تمایل میتوانید لپه پخته شده را له کنید و بعد در مخلوط شامی بریزید
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
نکات تکمیلی در مورد شامی کباب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
شامی کباب را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
 
بالا پایین