جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه شنیسل گوشت

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Mahi.otred با نام طرز تهیه شنیسل گوشت ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 292 بازدید, 8 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شنیسل گوشت
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوساله۸۰۰ گرم
پودر سوخاری۱ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و پودر سیربه مقدار کافی
پودر پیاز و پاپریکابه مقدار کافی
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله اول​

برای تهیه ابتدا گوشت را به صورت نازک برش می زنیم، سپس با بیفتک کوب قطعات گوشت را می کوبیم تا کاملا یکدست شوند. در صورتی که زمان کافی نداشته باشیم می توانیم قطعات گوشت را به همین صورت سرخ کنیم.
 
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله دوم​

اما در صورتی که زمان کافی داشته باشیم می توانیم گوشت را با مقداری ادویه، آب لیمو ترش و … طعم دار کنیم و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهیم، سپس از یخچال خارج کنیم و به سراغ مرحله سرخ کردن شنیسل ها برویم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله سوم​

در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس جلو دستمان قرار می دهیم. در ادامه آرد سوخاری را نیز داخل یک ظرف مناس جلوی دستمان قرار می دهیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله چهارم​

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، تکه های گوشت را در آرد سوخاری می غلطانیم، سپس درون تخم مرغ می زنیم و مجددا درون آرد سوخاری می غلطانیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله پنجم​

سپس درون روغن می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه یک سمت شنیسل ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در ادامه شنیسل های سرخ شده را درون دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله ششم​

حالا شنیسل های اماده شده را درون یک بشقاب مناسب قرار می دهیم. برای تزیین و دورچین شنیسل ها می توانیم از سبزیجات خرد شده مثل گوجه فرنگی، خیارشور و پیاز استفاده کنیم. در پایان شنیسل ها را به همراه سس قارچ سرو می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

سس مخصوص​

شنیسل گوشت شباهت زیادی به غذاهای فست فودی دارد و به همین دلیل می توانیم آنرا به سلیقه خود به همراه سس های بسیار زیاد سرو کنیم. توصیه ما استفاده از سس قارچ می باشد، آموزش این سس خوشمزه را در ادامه مشاهده نمایید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12
shensel-goosht.jpg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
بالا پایین