جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی بلک فارست

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه شیرینی بلک فارست ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 350 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی بلک فارست
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مواد اولیه بلک فارست

160 گرم آرد سفید
1 پیمانه روغن مایع
1 پیمانه شکر
1 لیوان شیر
2 عدد تخم مرغ
2 پیمانه پودر کاکائو
1 قاشق غذاخوری وانیل
2 لیوان آب جوش
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری جوش شیرین
1 قوطی کمپوت‌ گیلاس یا گیلاس تازه
مقدار کافی خامه قنادی
 
  • تعجب
واکنش‌ها[ی پسندها]: ELSA
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
کیکی-بلک-فارست.jpg
 
  • تعجب
واکنش‌ها[ی پسندها]: ELSA
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
فارست
ابتدا فر را با درمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید که هنگام قرار دادن قالب کیک گرم باشد.
در دو قالب کیک قالب، کاغذ روغنی قرار دهید و کمی آرد روی آن بریزید.
آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، شکر و بکینگ پودر را در ظرفی ترکیب کرده و 3 بار الک کنید.
شیر، روغن مایع، تخم مرغ ها و وانیل را در ظرفی به خوبی هم بزنید تا مخلوطی یکدست شود.
اکنون مخلوط آردی و مخلوط دیگر را با هم ترکیب کنید. با دور متوسط همزن ترکیب کنید تا زمانی که مایۀ یکدستی به وجود آید.
اکنون باید آب جوش را به مایۀ کیک اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید تا مایۀ کیک بلک فارست کمی رقیق شود.
مایۀ کیک را به طور مساوی در 2 قالب کیک بریزید. قالب های کیک را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
بعد از آنکه کیک کامل پخت، از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا کامل خنک شود.
روی یکی از کیک ها تعدادی گیلاس و آب کمپوت را بریزید. سطح کیک ها را کامل با خامه بپوشانید
روی کیک دوم هم روی کیک اول قرار دهید. یک لایه خامه کامل روی هر دو کیک بکشید.
شکلات تخته ای را رنده کنید. تمام دیواره ها و سطح کیک را با این شکلات ها بپوشانید.
کیک را دو ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل فرم بگیرد.
اکنون کیک بلک فارست شما آمادۀ پذیرایی در جمع دوستانه است.
 
  • تعجب
واکنش‌ها[ی پسندها]: ELSA
بالا پایین