دستور پخت شیرینی بهشتی (شیرینی کرکی) :
ابتدا روغن قنادی و پودر شکر را در کاسه ای بریزید و حدود 1 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. آرد و پودر هل را با هم ترکیب کرده و در چند مرحله به مواد افزوده و با دست شروع به مخلوط کردن خمیر کنید. خمیر بدست آمده را داخل چرخ گوشت بریزید تا یک خمیر یکدست و نرم درست شود. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به یکی از آن ها پودر
کاکائو را اضافه کنید و کمی با دست ورز دهید تا یکدست شود. هر بار به اندازه یک
گردو از خمیر بردارید و به آن شکل دهید سپس روی شیرینی ها را به شکل دلخواه طرح دهید. همچنین میتوانید خمیر را با وردنه باز کرده و با قالب و کاتر دلخواه آن را قالب بزنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی ها را با فاصله از هم بچینید. روی شیرینی ها کمی
کنجد یا دانه سیاه بپاشید و برای 12 الی 15 دقیقه با دمای 160 درجه بپزید.
دستور تهیه شیرینی بهشتی روش دوم
در این روش از قیف استفاده کردیم تا شیرینی هایی که درست میکنیم خیلی شیک تر شود و شکل بهتری داشته باشد.
مواد لازم شیرینی بهشتی قیفی:
- آرد:200 گرم
- پودر شکر:200 گرم
- روغن صاف قنادی:200 گرم
- پودر هل:1 ق م
دستور پخت شیرینی بهشتی قیفی:
ابتدا پودر شکر و روغن صاف قنادی را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا یکدست شود، سپس هل را افزوده و مجدد مخلوط نمایید. در ادامه آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کرده و با دست مخلوط کنید تا خمیر درست شود. خمیر را داخل قیف بریزید، سینی فر را چرب کرده و یک لایه کاغذ روغنی پهن کنید. شیرینی ها را با فاصله از هم داخل سینی فر بریزید و روی آن ها کنجد یا دانه
خرفه بپاشید.
شیرینی بهشتی را برای 10 تا 15 دقیقه با دمای 160 درجه بپزید. اگر طعم هل را دوست نداشتید می توانید پودر
زنجبیل یا پودر
دارچین را جایگزین کنید. اگر دوست دارید شیرینی های رنگی داشته باشید خمیر را به تعداد رنگ های دلخواه تقسیم کرده و به هر کدام از آنها چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید.