جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی شکری؛ ترد و شیرین برای نوروز

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط ElhaM با نام طرز تهیه شیرینی شکری؛ ترد و شیرین برای نوروز ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 22 بازدید, 9 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی شکری؛ ترد و شیرین برای نوروز
نویسنده موضوع ElhaM
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ElhaM
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
شیرینی شکری با بافت ترد و طعم شیرین، یکی از گزینه‌های مناسب برای پذیرایی در عید نوروز است که به‌راحتی در منزل تهیه می‌شود.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
شیرینی شکری یکی از گزینه‌های عالی برای تهیه شیرینی عید با ماندگاری بالا و طعم عالی است. این شیرینی بافتی شبیه کوکی دارد و روی آن شکر دانه درشت پاشیده می‌شود. طعم شیرین و بافت ترد این شیرینی، آن را به یکی از بهترین شیرینی‌های عید تبدیل کرده است.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
مواد لازم شیرینی شکری
کره یا مارگارین۲۵۰ گرم
آرد۴ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
پودر قند۱ پیمانه
شکر دانه درشتبرای تزیین شیرینی
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
طرز تهیه شیرینی شکری

مرحله اول
برای تهیه شیرینی شکری ساده ابتدا کره هم دمای محیط را به همراه پودر قند داخل یک کاسه می ریزیم، سپس با همزن به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا حالتی پوک پیدا کنند، سپس یکی از تخم مرغ ها را به کاسه اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را به همراه دیگر مواد به مدت یک دقیقه با همزن مخلوط می کنیم، سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کرده و به همین صورت به مدت یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
مرحله سوم

حالا آرد را با بکینگ پودر و وانیل ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس دو مرتبه الک می کنیم. در ادامه آرد را کم کم اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و کاملا یکدست شکل بگیرد.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم. توجه داشته باشید که ما این شیرینی را به صورت ساده درست کرده ایم، در صورت تمایل می توانیم مقداری زعفران یا پودر کاکائو نیز اضافه کنیم.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
مرحله پنجم

حالا خمیر را بین دو لایه پلاستیک قرار می دهیم، سپس با وردنه به قطر نیم سانتی به صورت یکدست باز می کنیم. حالا با چاقو یا کاتر خمیر را قالب می زنیم. ساده ترین راه این است که خمیر را به صورت مربعی برش بزنیم.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
مرحله ششم

در این مرحله مقداری شکر دانه درشت روی خمیرها می پاشیم، سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس خمیرها را درون سینی می چینیم.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
مرحله هفتم

پس از اینکه فر به خوبی گرم شد، سینی فر را در طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزند. در نهایت شیرینی ها را از فر خارج و صبر می کنیم تا خنک شوند، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم.
 
بالا پایین