جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی مارشملو

  • نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط شاهین وثوقی با نام طرز تهیه شیرینی مارشملو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 567 بازدید, 17 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی مارشملو
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهین وثوقی
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
marshmalo.jpg
شیرینی مارشمالو یا به قول قدیمی‌ترها پف پفی و پف‌ نبات یک نوع آبنبات نرم و اسفنجی است که اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها به کباب کردن آن هم علاقه دارند. شیرینی ماشمالو چیزی شبیه مسقطی یا راحت‌الحقوم خودمان است. مارشمالوی رنگی، سفید یا شکلاتی را شما در خانه به سادگی با گلوکز، به صورت ساده یا توپکی و مارپیچی، با پودر ژله، بدون پودر ژله و با ژلاتین هم می‌توانید درست کنید
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مواد لازم طرز تهیه مارشمالو با پودر ژله​



  • پودر ژله: ۱ بسته با طعم دلخواه
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری (شکر را می‌توانید حذف کنید)
  • آب‌جوش: ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • پودر نارگیل یا آرد برنج: به مقدار دلخواه
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله اول؛ آماده کردن ژله



برای درست کردن شیرینی مارشمالو خانگی ابتدا باید پودر ژله، شکر و آبجوش را در یک ظرف مقاوم به حرارت مثل پیرکس بریزید و آنقدر هم بزنید تا ژله پف کند و از حالت آبکی خارج شود. می‌توانید برای طرز تهیه مارشمالو با گلوکز مقدار کمی گلوکز به میزان یک قاشق چایخوری به مخلوط شکر و پودر ژله اضافه کنید.



همین که ژله پف کند کافی است و نباید سفت شود. بهتر است ژله را با همزن هم بزنید و مراقب باشید ژله به پره‌ی همزن نچسبد. اگر ژله را بیش از حد هم بزنید مارشمالوها چسبناک می‌شوند.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله دوم؛ ریختن ژله پف کرده در دیس



یک دیس ترجیحا سرامیک یا پیرکس انتخاب کنید و کف آن را با پودر نارگیل بپوشانید. ژله آماده شده را در ظرف بریزید و آن را صاف کنید، دوباره پودر نارگیل بپاشید و ظرف ژله را در یخچال بگذارید تا سفت شود و خودش را کاملا بگیرید.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله آخر؛ برش زدن مارشمالو



سپس با یک چاقوی تیز آن را به اشکال دلخواه برش بزنید یا با قالب دلخواه قالب بزنید. چاقو یا قالب را با کمی روغن مایع چرب کنید.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

طرز تهیه مارشمالوی چند رنگ



اگر می‌خواهید مارشمالو چند رنگ داشته باشید باید از تهیه چند رنگ استفاده کنید. برای این کار هر بار یک لایه ژله درست کردید در ظرف پهن کنید و در یخچال بگذارید تا لایه اول خودش را بگیرد و در این فاصله لایه دوم را درست کنید.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
مابین لایه‌های ژله پودر نارگیل نریزید و فقط زیر لایه اول و روی لایه آخر پودر نارگیل بریزید. ۲۰ دقیقه زمان برای سفت شدن هر لایه ژله در یخچال کافی است.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
برای داشتن شیرینی مارشمالو توپی می‌توانید مایه ژله را در قیف ماسوره بریزید و روی کاغذ روغنی یا ظرف پیرکس بریزید و در آرد نارگیل یا آرد برنج بغلتانید.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
مارشمالو را در ظرف درب‌دار و در یخچال به مدت یک هفته می‌توانید نگهداری کنید. به همین راحتی مارشمالو آماده شد
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مواد لازم طرز تهیه مارشمالو با ژلاتین​



  • پودر ژلاتین بدون طعم: ۵ قاشق چایخوری
  • آب سرد: ۵ قاشق غذاخوری سر پر
  • پودر نارگیل یا نشاسته ذرت یا آرد برنج: به مقدار لازم
  • رنگ خوراکی: ۱ قطره (اختیاری)
 
بالا پایین