جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی مارشملو

  • نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط شاهین وثوقی با نام طرز تهیه شیرینی مارشملو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 562 بازدید, 17 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی مارشملو
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهین وثوقی
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مواد لازم برای شهد مارشمالو​



  • آب: ۵ قاشق غذاخوری سر پر
  • شکر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله اول؛ بن ماری کردن پودر ژلاتین



ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و به روش بن ماری روی بخار کتری یا سماور آب کنید تا یکدست و روان و شفاف شود.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
در یک ظرف جداگانه شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط گاز بگذارید تا به جوش برسد. وقتی به حالت جوش رسید هم نزنید و اجازه دهید تا به مدت ۷ دقیقه بدون هم زدن بجوشد.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
ژلاتین آب شده را در میکسر یا غذاساز بریزید و یا با همزن برقی و دستی با سرعت بالا هم بزنید. سپس شهد آماده شده را به تدریج به آن اضافه کنید و با سرعت بالا به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که حجم مواد دو یا سه برابر شده و مایه ژلاتینی کشدار شود.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
در صورت تمایل در این مرحله ۱ قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.



مراقب باشید که مایه ژلاتینی را به اندازه‌ای هم بزنید تا کشدار شود. اگر بیش از حد هم بزنید مارشمالو خشک و لاستیکی می‌شود و اگر هم کم هم بزنید مایه ژلاتینی دو لایه می‌شود. ۲۰ دقیقه زمان برای هم زدن مایه ژلاتینی کافی است.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله چهارم؛ قرار دادن مارشمالو در یخچال



کف ظرف یا قالب مورد نظرتان را با سلفون بپوشانید و کمی هم سلفون را چرب کنید. سپس مایه ژلاتینی مارشمالو یا پف پفی را روی سلفون بریزید و صاف کنید. ظرف را به مدت ۲ الی سه ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله آخر؛ برش دادن مارشمالو برای سرو کردن



سپس با یک چاقوی تیز یا قالب که کمی آن‌ها را چرب کرده‌اید با اشکال و ابعاد دلخواه برش بزنید و در پودر نارگیل، آرد برنج یا نشاسته ذرت بغلتانید. این بود طرز تهیه مارشمالو با نشاسته و غلتاندن آن در پودر آن
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

سوال متداول



چرا در طرز تهیه مارشمالو از پودر نارگیل استفاده می‌کنیم؟​



در طرز تهیه مارشمالو، پودر نارگیل یا حتی آرد برنج (به جای پودر نارگیل) باعث می‌شود که ژله به قالب نچسبد و به راحتی جدا شود.
 
بالا پایین