جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی مدوویک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه شیرینی مدوویک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 263 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی مدوویک
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مواد لازم برای تهیه مدوویک
عسل
چهار قاشق غذاخوری
کره
50 گرم
شیر
دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ
دو عدد
جوش شیرین
یک قاشق غذاخوری
آرد شیرینی پزی
سه فنجان
نمک(نمک را با آرد ترکیب کنید)
گردو (بو داده شده)
یک دوم فنجان
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مواد لازم برای شهد و خامه کیک
شکر
یک دوم فنجان
آب
یک دوم فنجان
خامه همزده
250 میلی لیتر
پودر قند
یک فنجان
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
طرز تهیه مدوویک
مرحله اول
کره، شیر، عسل و شکر را در یک کاسه ذوب کنید تا مخلوطی کاملا یکدست داشته باشید، سپس بگذارید کمی خنک شود تا تقریبا ولرم شود.

مرحله دوم
تخم مرغ‌‌ها را با سرعت زیاد در مخلوط‌کن هم بزنید تا کرمی رنگ شوند، پس از آن ترکیب مواد ذوب شده را به مخلوط‌کن اضافه کنید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم
جوش شیرین را به دستگاه اضافه کنید و هم بزنید، آنقدر که هیچ توده‌ای از پودر باقی‌نماند.

در این مرحله آرد را به مواد تر اضافه می‌کنیم. پس لازم است که از یک لیسک خشک استفاده شود. یک فنجان از آرد را به مواد اضافه کرده و آرام آرام هم بزنید. در ادامه یک فنجان دیگر را هم اضافه کرده و ترکیب کنید.

مرحله چهارم
آرد باقی‌مانده را به همان آرامی اضافه کنید و آهسته ورز دهید. در پایان این مراحل شما خمیری لطیف و چسبانک دارید، مراقب باشید که آرد زیادی استفاده نکنید چرا که خمیر سفت و خشک می‌شود.

مرحله پنجم
فر را پیش از شروع به‌کار با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر موردنظرتان را با کاغذ روغنی با کیفیت بپوشانید. خمیر به دست آمده را به 10 توپک مساوی تقسیم کنید. هر کدام از خمیرها را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و با وردنه صاف کنید، سپس با یک قالب با کاتر یکسان برش دهید تا صفحه‌ها خمیری گرد و مساوی داشته باشید. خمیرهایی که اضافه می‌آیند را دور نریزید، در مراحل بعدی آن‌ها را لازم داریم.

مرحله ششم
خمیرها به فر منتقل کنید و هشت دقیقه زمان دهید تا آماده شوند، این روند را تا تمام شدن خمیرها ادامه دهید. پس از پخت، آن‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

مرحله هفتم
اضافات خمیر که از مرحله هفتم باقی‌مانده‌اند را به فر منتقل کنید تا آن‌ها نیز هشت دقیقه بپزند.
در همین بین، آب و شکر را در قابلمه بریزید تا به‌جوش بیاید. زمانی‌که ذرات شکر حل شد و شهد به غلظت لازم رسید، می‌توانید آن را از روی گاز بردارید و بگذارید خنک شود.

مرحله هشتم
خرده خمیرهایی را که پختید، به همراه گردوهای تست شده، در خرد کن ریخته و صبر کنید تا کاملا پودری و یکدست شوند.

مرحله نهم
برای تهیه خامه کیک، خامه قنادی را هم بزنید تا روی آن حالت قله‌هایی کوچک ایجاد شود، سپس خامه ترش و پودر قندر را اضافه کرده و ترکیب کنید. این مخلوط را به یخچال منتقل کنید تا زمان استفاده خنک بماند.

مرحله دهم
در این مرحله از طرز تهیه کیک مدوویک، باید تمام لایه‌ها و مواد را کنار هم بگذاریم. در ظرف سرو مورد نظر، یک صفحه از خمیر پخته شده را قرار دهید، سپس با برس مقداری از شهد را روی آن پخش کنید، حالا یک لایه نازک از خامه را روی آن‌ها بکشید، در ادامه یک صفحه دیگر را روی لایه زیرین قرار دهید و … این کار را تا تمام شدن مواد ادامه بدهید.

هر مقداری که از خامه باقی می‌ماند را برای سطح و اطراف کیک استفاده کنید و آن را کاملا بپوشانید.

مرحله یازدهم
پودری که در مرحله قبل آماده کرده‌اید را با فشار دست روی تمام قسمت‌های کیک بریزید. به‌شکلی که کاملا به خامه بچسبند.

کیک را برای چهار تا شش ساعت به یخچال منتقل کنید تا کاملا اماده شود. بعد از آن می‌توانید کیک مدوویک خاص و خوشمزه را نوش جان کنید.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
ممکن است بوی تخم مرغ شما را اذیت کند، می‌توانید کمی وانیل به این ترکیب اضافه کنید.
در تهیه شهد، می‌توانید از مقدار بسیار کمی گلاب استفاده کنید.
برای تزئین روی کیک، از میوه‌های تازه، مربای توت فرنگی یا مربا آلبالو، شکلات و مغزها استفاده کنید.
می‌توانید خامه ترش را با شیر عسلی جایگزین کنید.
 
بالا پایین