جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی واتروشکا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه شیرینی واتروشکا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 133 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی واتروشکا
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مواد لازم

آرد: 500 گرم

مایه خمیر: 10 گرم

آب ولرم: 120 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ: 2 عدد

شکر: 70 گرم

تخم مرغ همزده برای روی خمیر: 1 عدد

مواد لازم میانی:

پنیر محلی یا تازه: 500 گرم

خامه: 200 گرم

شکر: 100 گرم

تخم مرغ: 1 عدد

آرد: 1 قاشق چایخوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

کشمش: به مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مراحل پخت

ابتدا آرد را در کاسه مناسبی بریزید و وسط آن حفره ای ایجاد کنید.

مایه خمیر را در کاسه کوچکی بریزید.

نیمی از آب ولرم را بیفزائید و مخلوط کنید.

رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر ور بیاید.

حالا مایه خمیر، نمک، تخم مرغ ها، شکر و به جامانده آب را در آرد بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست گردد. سپس رویش را بپوشانید و بگذارید حجمش دو برابر گردد. (حدود 2 ساعت زمان می برد).

اکنون از خمیر، توپ های 60 گرمی بسازید و با فاصله در سینی شیرینی پزی بچینید.

رویشان کره بمالید و وسطشان را سوراخ کنید.

در این مرحله مواد میانی که در قسمت مواد لازم گفته شد را با هم مخلوط کنید تا چیزی شبیه کرم به شما بدهد.

سپس مواد میانی به دست آمده را در این حفره ها بریزید و صبر کنید تا حجم خمیر بیشتر گردد.

می توانید پس از ریختن مواد مقداری کشمش روی آن ها بریزید.

در نهایت روی خمیر ها تخم مرغ بمالید و به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیکه رویشان طلائی رنگ گردد، در فر گرم نموده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید.
 
بالا پایین