جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی وافل

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه شیرینی وافل ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 243 بازدید, 4 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی وافل
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
12,928
21,871
مدال‌ها
3
مواد لازم:
دو لیوان آرد
۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر
۲ قاشق شکر
۲ عدد تخم‌مرغ
۱الی ۱/۵ لیوان شیر گرم
۱ سوم لیوان کره
۱ قاشق چای خوری وانیل
 
  • تعجب
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
12,928
21,871
مدال‌ها
3
در مرحله ابتدایی از تهیه این شیرینی خوشمزه ابتدا باید صفحات دستگاه وافل ساز را با کره ذوب شده و یا کمی روغن سرخ کردنی چرب کرده و سپس دستگاه را روشن نمایید تا مقداری گرم شود.

حالا در یک کاسه نسبتاً بزرگ آرد، نمک، بکینگ پودر و شکر را با یکدیگر ترکیب نمایید.

زرده و سفیده تخم مرغ و از یکدیگر جدا کرده و هر یک را در ظرفی جدا هم بزنید. سپس شیر، کره و وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با یکدیگر به خوبی ترکیب نمایید. بعد سفیده ها را به محتویات اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن مواد را با دیگر هم بزنید.

با استفاده از یک ملاقه مقداری از مایع را برداشته و روی قالب وافل ساز بریزید. در دستگاه را ببندید و اجازه دهید که وافل ها در زمان حدود ۹۰ ثانیه بپزند.
 
  • تعجب
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
12,928
21,871
مدال‌ها
3
هنگامی که وافل ها به خوبی طلایی رنگ شد، می توانید آن را در بشقاب مناسب سرو کرده و مقداری توت فرنگی را خورد کرده و کنار آن برای زیبایی بریزید.

در صورت تمایل نیز می توانید به این شیرینی خوشمزه خامه، شیرینی و شکلات اضافه کرده و سپس از طعم تکرار نشدنی آن لذت ببرید.
 
  • تعجب
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
12,928
21,871
مدال‌ها
3
نکات طلایی پخت شیرینی وافل
همچنین می توانید این شیرینی خوشمزه در فر هم طبخ کرده که در این صورت نیاز به قالب وافل سیلیکونی دارید.
برای اینکار همچنین باید درجه فر را از مدتی قبل به روی ۲۲۰ درجه تنظیم کرده و آن را گرم نمایید.
حالا ما را به داخل قالب چرب شده مورد نظر ریخته و آن را به مدت ۱۰ دقیقه در فر گرم شده برای طبخ قرار دهید.
پس از کمی خنک شدن بایستی وافل های پخته شده را به آرامی از قالب ها جدا کرده و توجه داشته باشید که با توجه به جنس سیلیکون شیرینی به راحتی از قالب جدا شده و حالا آن ها را در داخل سینی فر چیده و چند دقیقه دیگر هم برای طلایی رنگ شدن قرار دهید.
اگر نیازی به این کار هم نبود می توانید فر را خاموش نمایید.
همچنین توجه داشته باشید که تنها یک لایه نازک از مواد بایستی صفحات دستگاه را بپوشاند.
اگر مایع زیاد باشد بعد از چند ثانیه از دستگاه سر رفته و دستگاه کثیف می شود که تمیز کردن آن نیز کار سخت و دشوار می‌باشد.
 
  • تعجب
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
بالا پایین