جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی پفکی آجیلی خوشمزه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط اولدوز با نام طرز تهیه شیرینی پفکی آجیلی خوشمزه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 213 بازدید, 6 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی پفکی آجیلی خوشمزه
نویسنده موضوع اولدوز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط اولدوز
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
لازم شیرینی پفکی آجیلی
زرده تخم مرغ۳ عدد
پودر قند۷۵ گرم
وانیل⅓ قاشق چایخوری
پودر هل½ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه½ قاشق چایخوری
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
مغز گردو یا مغز فندق خرد شده۹۰ گرم
پودر گردو یا پودر فندق۵۰ گرم
پودر پستهبرای تزیین
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله اول
برای تهیه شیرینی پفکی آجیلی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و پودر هل درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله دوم
حالا پودر قند را درون الک ریخته و درون کاسه الک می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۸ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط زرده تخم مرغ روشن و کش دار شود. بین کار کاسه را دورگیری کرده و مجددا هم می زنیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله سوم
در این مرحله آرد را الک کرده و به همراه آب لیمو ترش تازه به کاسه می افزاییم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه مغز گردو خرد شده را به همراه پودر گردو به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله چهارم
حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس از خمیر شیرینی نصف قاشق غذاخوری برداشته و با فاصله از هم درون سینی فر می ریزیم. در ادامه مقداری پودر پسته روی آنها ریخته و سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله پنجم
در ادامه اجازه می دهیم شیرینی ها بسته به نوع فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این مدت ، زمانی که اطراف شیرینی ها کمی طلایی شدند، سینی را از فر خارج می کنیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله ششم
در این مرحله بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در نهایت زمانی که شیرینی ها کاملا خنک شدند آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان
 
بالا پایین