جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی کانولی سیسیلی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه شیرینی کانولی سیسیلی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 247 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی کانولی سیسیلی
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,441
21,908
مدال‌ها
3
مواد لازم برای خمیر:

20 گرم کره
100 گرم تخم مرغ
60گرم آب سیب
1 عدد لیمو برای رنده کردن پوست آن
یک قاشق غذا خوری دارچین
20 گرم شکر
250 گرم آرد
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,441
21,908
مدال‌ها
3
برای مواد داخل شیرینی:

500 گرم شیر
160 گرم پوست پرتغال رنده شده برای تزیین
40 گرم اسانس پرتغال
150 گرم شکر
120 گرم شکلات آب شده
٢ فنجان خامه
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,441
21,908
مدال‌ها
3
طرز تهیه:

1. پوست لیمو را رنده کنید و کنار بگذارید.

2. کره و شکر را مخلوط میکنیم و ارد را کم کم اضافه میکنیم . مواد مخلوط شده را درمیکسر ریخته و باقی مواد را کم کم به آن اضافه میکنیم و خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند

3. بعد از یک ساعت که خمیر را از یخچال بیرون آوردیم آن را باز میکنیم و با قالبی بصورت دابره شکا جدا میکنیم و مطابق شکل دور قالب استوانه ای شکل میپیچیم و در روغن داغ شده سرخ میکنیم

4. شکر و اسانس پرتغال و شیر و خامه را مخلوط میکنیم

5. با برس مخصوص شیرینی شکلات آب شده را داخل خمیر سرخ شده میزنیم و توی خمیر را با مواد مخلوط شده از شکر و شیر و اسانس پرتغال پر میکنیم

6. از پوست پرتغال برای تزیین استفاده میکنیم
 
بالا پایین