جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی کشمشی :)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط آوا... با نام طرز تهیه شیرینی کشمشی :) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 173 بازدید, 8 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی کشمشی :)
نویسنده موضوع آوا...
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آوا...
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد و در مناسبت های خاص هم به صورت نذری میان مردم پخش می شود. شیرینی کشمشی از شیرینی هایی محسوب می شود که مانند کیک یزدی به عنوان یک شیرینی مناسبتی شناخته می شود و به همین دلیل برای مناسبت های مذهبی برای پذیرایی استفاده می شو. این شیرینی خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم به صورت نرم یا خشک شده بپزیم،
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مواد لازم برای ۸ تا ۱۰ نفر
آرد قنادی۲۹۰ گرم ( ۲ لیوان )
کشمش۱۰۰ گرم ( نصف لیوان )
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ۲ عدد
وانیلنوک قاشق مرباخوری
کره۱۵۰ گرم
پودر قند۲۵۰ گرم ( ۱٫۵ لیوان )
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله اول
برای تهیه شیرینی خوشمزه کشمشی ابتدا باید کره و تخم مرغ را از ۳۰ دقیقه قبل تر از یخچال خارج کنیم تا با دمای آشپزخانه یکسان شوند. در ادامه کره را که کاملا نرم شده است در یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم ، سپس پودر قند را به ان اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله دوم
در ادامه با همزن برقی حدود ۵ دقیقه مخلوط پودر قند و کره را هم می زنیم تا یکدست شوند و به مایعی سفید و کشدار تبدیل شود. در حین هم زدن پودر قند و کره تخم مرغ ها را با فاصله یک دقیقه به کاسه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
در آخر وانیل را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم. در این مرحله کشمش ها را تمیز کرده سپس می شوییم و پس از اینکه آب اضافی شان خارج شد به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله چهارم
در این مرحله آرد را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم سپس دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا نرم شود سپس کم کم به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم و با یک قاشق مواد را هم می زنیم تا خمیر شیرینی شکل بگیرد و آرد نیز گلوله نشود.

مرحله پنجم
حالا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود سپس کف سینی فر را چرب می کنیم یا اینکه یک ورق روغنی قرار می دهیم. مایه شیرینی را با قاشق برداشته و به شکل گلوله هایی اندازه گردو روی سینی فر می چینیم
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
توجه داشته باشید که شیرینی ها باید با فاصله از هم روی سینی فر قرار بگیرند چون بعد از ریختن روی سینی فر باز می شوند و جای بیشتری نیاز دارند. در آخر سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها پخته شوند.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
زمانی که اطراف شیرینی ها کمی طلایی شود، یعنی اماده هستند؛ نکته دیگر اینکه اگر می خواهید شیرینی کشمشی شما خشک شود و حالتی ترد و شکننده داشته باشد، باید شیرینی ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار بگیرند
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
یکی از موادی که می تواند باعث خوشمزه تر شدن شیرینی کشمشی شود اضافه کردن مغز گردو به ان می باشد. برای این منظور مقدار ۵۰ گرم مغز گردو را خرد کنید و به مایه شیرینی کشمشی اضافه کنید. این کار علاوه بر اینکه شیرینی کشمشی را خوشمزه تر می کند باعث می شود که شیرینی مجلسی تر نیز داشته باشید.
 
بالا پایین