طرز تهیه: ۲/۳ پیمانه کره، شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را در کاسه بریزید و با سرعت متوسط همزن هم بزنید تا مایه نرم و سبکی حاصل شود. آرد را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا به خوبی با مواد دیگر مخلوط شود و ردی از آن در مایه باقی نماند. خمیر کوکی را به گلولههایی به قطر ۳-۴ سانتیمتر تقسیم کنید و آنها را با فاصله روی سینی فر بچینید. با انگشت یا هر وسیله مناسب دیگر، در وسط کوکیها یک فرورفتگی ایجاد کنید. حال سینی را به مدت حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا کوکیها سفت شوند (میتوانید تا ۷۲ ساعت آنها را در یخچال نگه دارید).