جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی کوکی کاراملی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه شیرینی کوکی کاراملی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 186 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی کوکی کاراملی
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مواد لازم

کره نرم شده 2/3 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق چایخوری
آرد سفید 1 و 1/2 پیمانه
برای تهیه سس کارامل:
شکر قهوه‌ای 1/3 پیمانه
کره 1/4 پیمانه
خامه پر چرب 2 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
طرز تهیه: ۲/۳ پیمانه کره، شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را در کاسه بریزید و با سرعت متوسط همزن هم بزنید تا مایه نرم و سبکی حاصل شود. آرد را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا به خوبی با مواد دیگر مخلوط شود و ردی از آن در مایه باقی نماند. خمیر کوکی را به گلوله‌هایی به قطر ۳-۴ سانتیمتر تقسیم کنید و آنها را با فاصله روی سینی فر بچینید. با انگشت یا هر وسیله مناسب دیگر، در وسط کوکی‌ها یک فرورفتگی ایجاد کنید. حال سینی را به مدت حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا کوکی‌ها سفت شوند (می‌توانید تا ۷۲ ساعت آنها را در یخچال نگه دارید).
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. کوکی‌‌ها را از یخچال خارج کنید و بلافاصله در فر قرار دهید. پس از ۸-۱۰ دقیقه آنها را از فر خارج کنید. ممکن است مجبور شوید کمی دیگر با دست وسط کوکی‌ها را فشار دهید تا حفره خوب و جاداری برای کارامل ایجاد شود. اجازه بدهید کوکی‌های پخته شده کاملا خنک شوند.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
در مدتی که کوکی‌ها خنک می‌شوند، سس کارامل را تهیه کنید. ¼ پیمانه کره را همراه با شکر قهوه‌ای در شیرجوش بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره آب شود. مرتب هم بزنید تا زمانی که حباب‌هایی را مشاهده کنید. ۱ دقیقه دیگر هم به هم زدن ادامه دهید و سپس ظرف را از روی شعله بردارید. خامه را اضافه کنید و آرام هم بزنید تا مخلوط یکنواخت شود. ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سس کارامل خنک شود.



بعد از اینکه کوکی‌ها و کارامل خنک شدند، یک قاشق از سس کارامل داخل هر کدام از کوکی‌ها بریزید. ۵ دقیقه صبر کنید تا کارامل کمی سفت شود و بعد روی آنها کمی نمک بپاشید تا کوکی کاراملی شور و شیرین تکمیل شود.
 
بالا پایین