جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه |لامینگتون (Lamingtons)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه |لامینگتون (Lamingtons) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 154 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه |لامینگتون (Lamingtons)
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
لامینگتون نوعی خوراکی خوشمزه و شیرین و ابداع استرالیایی ها است. این اسنک خوشمزه از ۲ لایه کیک اسفنجی درست شده است که بصورت ساندویچی قرار می گیرند و لا به لای این دو لایه با مربای توت فرنگی و خامه پر می شود و روی این کیک ها را هم با سس شکلات می پوشانند. به نظر خوشمزه است، نه؟ در آخر هم کل این کیک را در نارگیل می پیچند. این اسنک خوشمزه را می توانید در نانوایی های استرالیا خریداری کنید، لامینگتون ها به نوعی مظهر و نماد استرالیا شده اند.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مواد لازم کیک لامینگتون
آرد۱۵۰ گرم
کره نرم۱۲۵ گرم
تخم مرغ درشت۳ عدد
وانیلیک هشتم قاشق چای خوری
بکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
نمکیک هشتم قاشق چای خوری
شکر ریز۱۲۰ گرم
شیر پر چرب۱۲۰ میلی لیتر
پودر نارگیل۹۰ گرم
مواد لازم برای سس شکلات
شکلات خرد شده۱۰۰ گرم
پودر قند۴۰ گرم
کره۱۰ گرم
پودر کاکائو۱۰ گرم
شیر۵۰ میلی لیتر
مارمالاد توت فرنگی۱۰۰ گرم برای وسط کیک
پودر نارگیل۱۰۰ گرم برای پوشاندن اطراف کیک
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7

مرحله اول​

برای تهیه کیک خوشمزه و مخصوص لامینگتون در ابتدای کار، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، گرم می کنیم. در فرهای برقی ۱۶۰ درجه سانتی گراد کافی است. کف قالب لوف ۲۳ در ۱۲ سانتی متر را کاغذ روغنی می اندازیم.

مرحله دوم​

توجه داشته باشید که کاغذ روغنی را باید به طوری که از لبه های قالب کمی بلند تر باشد درون قالب قرار دهیم. شکر و کره نرم را درون یک کاسه می ریزیم و ۳ دقیقه با دور تند همزن، هم می زنیم. تخم مرغ ها رو دانه دانه به مواد اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7

مرحله سوم​

سپس هر کدام را ۳۰ ثانیه با دور متوسط همزن می زنیم. وانیل هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کرمی رنگ شود. آرد و بکینگ پودر و نمک را سه بار الک می کنیم. نارگیل را هم به آن اضافه کرده و کم کم به تناوب با شیر به مواد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم​

سپس در حد مخلوط شدن، مواد را هم می زنیم. در ادامه مواد را درون قالب می ریزیم و داخل فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه می پزیم. سپس با سیخ چوبی آن را تست می کنیم. در ادامه روی توری فلزی قرار می دهیم تا خنک شود.

مرحله پنجم​

سپس با چاقو اره ای کیک را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. در ادامه روی لایه زیری کیک، مارمالاد می مالیم. سپس قسمت بالایی کیک را روی آن می گذاریم. در این مرحله، باید سس شکلاتی را تهیه کنیم.

مرحله ششم​

برای این کار، شکلات و کره و پودر کاکائو را درون یک کاسه می ریزیم و روی بخار کتری قرار می دهیم تا ذوب شود. در ادامه مواد را با هم به خوبی مخلوط می کنیم. شیر و پودر قند را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا یک دست شود.

مرحله هفتم​


می گذاریم کنار تا از حرارت بیفتد اما نباید سرد و سفت شود. سپس اطراف کیک را با سس، شکلاتی می کنیم. سپس با دست یا کاردک پودر نارگیل را به همه قسمت های کیک می زنیم. و نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم تا استراحت کند و خودش را بگیرد.
 
بالا پایین