جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 226 بازدید, 2 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو شیرازی
برنج۱ کیلو
لوبیا چشم بلبلی۲ پیمانه
شوید تازه۷۵۰ گرم
زعفران آب زده۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچینبه میزان دلخواه
آماده سازی:۳۰ دقیقه
زمان پخت:۶۰ دقیقه
مجموع زمان پخت:۹۰ دقیقه
375614_575.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
لوبیا چشم بلبلی را بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید .

۲ – دو برابر حجم لوبیا روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد و آب آن به خوردش رود.

۳ – شوید را خوب شسته و پس از خشک شدن خوب و یک دست خرد کنید .

۴ – برنج را آب کش کرده و شوید و لوبیا را لابه لای آن ریخته و دم کنید .

۵ – پس از دم کشیدن مقداری از برنج را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین روی برنج از آن استفاده کنید .

۶ – اگر دسترسی به روغن کرمانشاهی یا حیوانی دارید نصف نصف با روغن مایع مخلوط کرده حرارت داده و پس از سرو روی برنج بدهید .

۷ – این غذا را با مرغ زعفرانی یا گوشت میتوانید سرو کنید که دستور مرغ و گوشت مناسب را میتوانید در غذاهای مرتبط در بخش آموزش آشپزی پیدا کنید .
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
– از شوید خشک هم میتوانید برای تهیه این غذا استفاده کنید . حدود ۵۰ گرم شوید خشک برای ۱ کیلو برنج مناسب است . شوید خشک را یک ساعت قبل بخیسانید تا تازه شده و خاک و خرده های آن برود و هنگام دم کردن لا به لای برنج بدهید.
این غذا کمی چرب تر از سایر برنج ها سرو شود بسیار لذیذ تر خواهد بود .

۳ – میتوانید کمی دارچین هم هنگام دم کردن لابه لای برنج بدهید که عطری بسیار عالی به برنج شما میدهد
 
بالا پایین