جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دسر طرز تهیه ماقوت زعفرونی خوشمزه و خوش عطر به روش یزدی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط ElhaM با نام طرز تهیه ماقوت زعفرونی خوشمزه و خوش عطر به روش یزدی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 32 بازدید, 9 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه ماقوت زعفرونی خوشمزه و خوش عطر به روش یزدی
نویسنده موضوع ElhaM
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ElhaM
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,093
مدال‌ها
2
شایانیوز- ماقوت در کنار دسرهای سنتی مثل فرنی، شیر برنج، شله زرد، باسلوق، مسقطی، حلوا و کاچی، خیلی پر طرفدارن و در طول سال، سر سفره ها و میزهای زیادی حضور دارن مخصوصا در ماه رمضان خیلی ها با این دسرهای عالی سفره های افطاری شون رو رنگین می کنن! درست کردن این دسرهای خوشمزه سخت نیست و به کمی ذوق و حوصله نیاز داره تا نتیجه، خوب و رضایت بخش باشه.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,093
مدال‌ها
2
همونطور که گفتیم ماقوت هم یه دسر سنتی خوش عطر و طعم هست که خیلی راحت و سریع تهیه میشه. ماقوت در بعضی شهرها با کمی تفاوت از هم درست میشن و ما در این مطلب، طرز تهیه ماقوت زعفرونی خوشمزه و خوش عطر رو به روش یزدی بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید و حتما امتحانش کنید.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,093
مدال‌ها
2
مواد لازم برای تهیه ماقوت زعفرونی
نشاسته گل ۲ قاشق غذاخوری سرپر

آب سرد ۲ لیوان

شکر ۴ قاشق غذاخوری

گلاب یک چهارم لیوان

پودر هل نصف قاشق چایخوری

زعفران دم کرده نصف فنجان

خلال بادام درختی به مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,093
مدال‌ها
2
این میزان مواد اولیه برای دو نفر کافیه و شما می تونید بسته به تعداد نفراتی که قصد دارید براشون ماقوت زعفرونی درست کنید، این مقدار مواد رو افزایش بدید.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,093
مدال‌ها
2
طرز تهیه ماقوت زعفرونی
مرحله اول
برای درست کردن ماقوت زعفرونی، ابتدا نشاسته گل رو داخل یک قابلمه ریخته و آب سرد رو کم کم به اون اضافه کنید و مدام هم بزنید تا نشاسته کاملا در آب حل بشه. سپس قابلمه رو روی حرارت متوسط گاز قرار بدید و شکر رو به اون اضافه کنید.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,093
مدال‌ها
2
مرحله دوم
حالا با یک قاشق مخلوط نشاسته و شکر رو به آرومی هم بزنید تا مایه قوام بیاد و بوی خامی نشاسته از بین بره. در این مرحله دقت کنید که حرارت ملایم باشه تا نشاسته ته نگیره.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,093
مدال‌ها
2
مرحله سوم
وقتی مخلوط نشاسته و شکر کمی غلیظ شد، زعفران دم کرده و پودر هل رو به اون اضافه کنید و به آرومی هم بزنید تا زعفرون در تمام ماقوت حل بشه.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,093
مدال‌ها
2
مرحله چهارم
بعد از مخلوط کردن زعفرون و پودر هل، نوبت به اضافه کردن خلال بادام میرسه. اون رو هم اضافه کنید و حرارت رو ملایم کنید و به مدت حدود 20 دقیقه مایه رو هم بزنید تا غلیظ و یکدست بشه.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,093
مدال‌ها
2
مرحله پنجم
5 دقیقه پایانی پخت ماقوت زعفرونی، گلاب رو هم اضافه کنید و به آرومی هم بزنید. سپس ماقوت زعفرونی رو از روی حرارت بردارید و وقتی هنوز داغه داخل ظرف مورد نظرتون بریزید. با پشت قاشق ماقوت رو داخل ظرف صاف کنید و به مدت یک تا دو ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره و خنک بشه.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,093
مدال‌ها
2
مرحله ششم
در نهایت ماقوت زعفرونی رو از یخچال خارج کرده و اون رو با خلال بادام، خلال پسته و گل رز خشک تزئین و سرو کنید. نوش جان.
 
بالا پایین