جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه مرغ زعفرانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط اولدوز با نام طرز تهیه مرغ زعفرانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 193 بازدید, 8 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه مرغ زعفرانی
نویسنده موضوع اولدوز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط اولدوز
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
مواد لازم برای دو نفر
ران یا سی*ن*ه مرغ۲ تکه
پیاز۲ عدد درشت
سیر۱ حبه
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
چوب دارچین۱ تکه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
مرحله اول
برای تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مخصوص ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید. در ادامه پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و به چهار قسمت تقسیم می کنیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
مرحله دوم
سپس زمانیکه آب در حال جوشیدن بود ران های مرغ را به همراه پیاز داخل به آرامی درون آب در حال جوش قرار می دهیم تا کف و خونابه های آن بالا بیاید و روی سطح آب قرار بگیرد و از روی حرارت قابلمه را بر می داریم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
مرحله سوم
سپس مرغ ها را داخل صافی قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. در ادامه پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم.سیر را نیز پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
مرحله چهارم
تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و کره را به همراه کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کره ذوب شود و زردچوبه را به همراه فلفل،نمک اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا ادویه ها با کره و روغن ترکیب شود
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
مرحله پنجم
بعد مرغ ها را داخل تابه قرار می دهیم و بلافاصله چوب دارچین و زعفران دم کرده و کمی زعفران خشک و پیاز و سیر روی مرغ ها می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۱ ساعت با حرارت بسیار کم مرغ ها آب بیاندازند و بپزند.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
مرحله ششم
پس از گذشت زمان اشاره شده در پاراگراف بالا،درب قابلمه را بر می داریم و مرغ ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز به مدت ۱ ساعت دیگر بپزد و برشته و سرخ شود. در پخت این مدل مرغ ما یک قطره آب هم نمی ریزیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
مرحله هفتم
در این مرحله باید اجازه دهیم مرغ با آب خودش کاملا پخته می شود و در آخر آبش تبخیر می شود و برشته و سرخ می شود. مرغ زعفرانی را بعد از پخت در ظرف مورد نظر قرار می دهیم و با پلو و زرشک فراوان نوش جان کنید.
 
بالا پایین