طرز تهیه موساکا
✔️ مرحله اول
برای درست کردن موساکا خوشمزه ابتدا بادمجان ها را شسته و به ورقه های با ضخامت ۱ سانتی متر تقسیم کنید مقداری نمک به بادمجان اضافه کنید.
✔️ مرحله دوم
و بگذارید تا نیم ساعت بعد که تلخیش گرفته شود سپس بعد با آب گرم شسته و با دستمال تمیز خشک کنید و بعد دو طرف بادمجان را با کمی نمک در روغن سرخ کنید.
✔️ مرحله سوم
بعد از پخت آن را در دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود سیب زمینی ها را هم به ضخامت نیم سانتی متر تقسیم کنید و با آب خنک شسته و خشک کنید.
✔️ مرحله چهارم
در روغن با کمی نمک سرخ کنید و بعد قارچ هارا با ضخامت نیم سانتی متر خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید و مثل بادمجان و سیب زمینی کنار بگذارید.
✔️ مرحله پنجم
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید زمانی که طلایی شد گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود حالا بهش رب گوجه اضافه کنید.
✔️ مرحله ششم
هم بزنید تا رنگ باز شود و بعد بهش سیر له شده و ادویه که شامل ؛ نمک ، فلفل ، پاپریکا ، آویشن و زردچوبه را اضافه کنید و مجدد تفت دهید و در آخر پوره گوجه را اضافه کنید.
✔️ مرحله هفتم
و مجدد تفت دهید تا آب گوجه کشیده شود و بعد مایه آماده شده را کنار بگذارید و برای درست کردن سس بشامل هم ؛ آرد شیرینی پزی را در قابلمه ای با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
✔️ مرحله هشتم
وقتی بوی خامی آرد از بین رفت کره را اضافه کنید کمی که هم زدید شیر گرم را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به یک مایه روان دست پیدا کنید سس روی حرارت ملایم مدام هم بزنید.
✔️ مرحله نهم
تا سس غلیظ شود بعد از غلیظ شدن سس نمک ، فلفل سیاه و پنیر پارمزان را اضافه کنید و بگذارید کنار و وقتی سس بشامل از کمی از حرارت افتاد زرده های تخم مرغ را کم کم اضافه کنید.
✔️ مرحله دهم
و خیلی سریع هم بزنید و بعد سس را کنار بگذارید و خب حالا ظرف مناسب فر بردارید و اول کف ظرف سیب زمینی های حلقه ای را بچینید و سپس روی آن بادمجان ها را بچینید .
✔️ مرحله یازدهم
و در لایه ی بعدی مواد گوشتی را ریخته و بعد قارچ ها را روی مواد گوشتی بچینید و در آخر سس بشامل را روی قارچ ها ریخته و یکدست کنید و بعد با پنیر موزارلا کل سطح را بپوشانید.
✔️ مرحله دوازدهم
و موساکا را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و در آخر گریل را روشن کنید تا پنیر طلایی شود و با عشق نوش جان کنید.(اگر دسترسی به فر نداشتید میتوانید روی گاز با حرارت ملایم بپزید و روی ظرف فویل بکشید و چندتا سوراخ روی فویل حتما بزنید که بخار خارج شود)