جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه موساکا با گوشت

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه موساکا با گوشت ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 215 بازدید, 2 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه موساکا با گوشت
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مواد لازم برای تهیه موساکا
گوشت چرخکرده۲۵۰ گرم
بادمجان بزرگ۳ عدد
سیب زمینی بزرگ۲ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
پوره گوجه فرنگی۲ عدد
قارچ۳۰۰ گرم
رب گوجهیک و نیم ق غذاخوری
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
آویشنبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
پنیر مو moussaka.jpg زارلا۲۰۰ گرم
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مواد لازم برای تهیه سس
شیر۳ پیمانه
آرد سفیدیک چهارم پیمانه
کره۵۰ گرم
پنیر پارمزان۵۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
moussaka..jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
طرز تهیه موساکا
✔️ مرحله اول
برای درست کردن موساکا خوشمزه ابتدا بادمجان ها را شسته و به ورقه های با ضخامت ۱ سانتی متر تقسیم کنید مقداری نمک به بادمجان اضافه کنید.

✔️ مرحله دوم
و بگذارید تا نیم ساعت بعد که تلخیش گرفته شود سپس بعد با آب گرم شسته و با دستمال تمیز خشک کنید و بعد دو طرف بادمجان را با کمی نمک در روغن سرخ کنید.

✔️ مرحله سوم
بعد از پخت آن را در دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود سیب زمینی ها را هم به ضخامت نیم سانتی متر تقسیم کنید و با آب خنک شسته و خشک کنید.

✔️ مرحله چهارم
در روغن با کمی نمک سرخ کنید و بعد قارچ هارا با ضخامت نیم سانتی متر خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید و مثل بادمجان و سیب زمینی کنار بگذارید.

✔️ مرحله پنجم
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید زمانی که طلایی شد گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود حالا بهش رب گوجه اضافه کنید.

✔️ مرحله ششم
هم بزنید تا رنگ باز شود و بعد بهش سیر له شده و ادویه که شامل ؛ نمک ، فلفل ، پاپریکا ، آویشن و زردچوبه را اضافه کنید و مجدد تفت دهید و در آخر پوره گوجه را اضافه کنید.

✔️ مرحله هفتم
و مجدد تفت دهید تا آب گوجه کشیده شود و بعد مایه آماده شده را کنار بگذارید و برای درست کردن سس بشامل هم ؛ آرد شیرینی پزی را در قابلمه ای با حرارت ملایم کمی تفت دهید.

✔️ مرحله هشتم
وقتی بوی خامی آرد از بین رفت کره را اضافه کنید کمی که هم زدید شیر گرم را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به یک مایه روان دست پیدا کنید سس روی حرارت ملایم مدام هم بزنید.

✔️ مرحله نهم
تا سس غلیظ شود بعد از غلیظ شدن سس نمک ، فلفل سیاه و پنیر پارمزان را اضافه کنید و بگذارید کنار و وقتی سس بشامل از کمی از حرارت افتاد زرده های تخم مرغ را کم کم اضافه کنید.

✔️ مرحله دهم
و خیلی سریع هم بزنید و بعد سس را کنار بگذارید و خب حالا ظرف مناسب فر بردارید و اول کف ظرف سیب زمینی های حلقه ای را بچینید و سپس روی آن بادمجان ها را بچینید .

✔️ مرحله یازدهم
و در لایه ی بعدی مواد گوشتی را ریخته و بعد قارچ ها را روی مواد گوشتی بچینید و در آخر سس بشامل را روی قارچ ها ریخته و یکدست کنید و بعد با پنیر موزارلا کل سطح را بپوشانید.

✔️ مرحله دوازدهم
و موساکا را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و در آخر گریل را روشن کنید تا پنیر طلایی شود و با عشق نوش جان کنید.(اگر دسترسی به فر نداشتید میتوانید روی گاز با حرارت ملایم بپزید و روی ظرف فویل بکشید و چندتا سوراخ روی فویل حتما بزنید که بخار خارج شود)
 
بالا پایین