جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه نان اردک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه نان اردک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 330 بازدید, 5 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه نان اردک
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
روش اول برای پخت نان اردک یا آگردک
مواد لازم نان اردک یا اگردک
آرد سفیدحدود ۳ پیمانه
شیر½ پیمانه
شکر¼ پیمانه
کره ¼ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
نمک۱ پنس
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس
مواد لازم خمیر مایه
پودر خمیر مایه فوری۱ قاشق مرباخوری
آب ولرمیک پنجم پیمانه
شکر۱ قاشق مرباخوری
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
طرز تهیه نان اردک یا اگردک
برای تهیه نان اردک همدانی خمیر مایه را به همراه آب ولرم و شکر مخلوط نموده به مدت 10 دقیقه در کاسه را بگذارید و در جایی گرم قرار دهید تا مایه خمیر عمل بیابد و کف کند.



شیر را با شکر ، خمیر مایه عمل آمده ، تخم مرغ ، روغن ، نمک و زردچوبه مخلوط کنید تا یکدست شود.



آرد را 2 مرتبه الک کنید.

نصف آرد را به مواد اضافه کرده هم بزنید یکدست شود.

مابقی آرد را کم کم و تا جایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد.

خمیر را کمی ورز دهید تا جمع شود سپس داخل کاسه ای بزرگ قرار داده رویش را سلفون بکشید و 1 ساعت در جایی گرم استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شد.



کمی خمیر را ورز دهید تا هوای اضافه اش گرفته شود.

به اندازه نارنگی از خمیر جدا کنید و با وردنه به صورت گرد و نازک باز کنید.

تابه ای بزرگ را روی حرارت گذاشته کمی روغن داخلش بریزید.

این نان خیلی زیاد روغن به خود جذب میکند پس برای این که خیلی چرب نشود. هر دو طرف نان ها را در مقدار خیلی کم روغن سرخ کنید.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
روش دوم برای پخت نان اردک یا اگرده
مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
روغن 2 قاشق غذاخوری
آرد حدود 4 پیمانه
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق غذاخوری
خمیر مایه 1 قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
طرز تهیه نان اردک یا اگرده
شیر را حرارت دهید تا ولرم شود سپس با تخم مرغ ، شکر ، خمیر مایه و روغن مخلوط کنید.



زردچوبه و زعفران را به مواد اضافه کرده هم بزنید یکدست شود.

آرد را الک کنید و نیمی از آن را جدا کرده با نمک و بکینگ پودر مخلوط کنید و این مخلوط را به مواد اضافه کرده هم بزنید.



نصف دیگر آرد ساده را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.

خمیر را گرد کرده داخل کاسه ای بزرگ قرار دهید و روی ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جایی گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
بعد از استراحت خمیر را کمی ورز دهید تا هوای اضافه اش گرفته شود و دوباره 10 دقیقه به خمیر استراحت کنید.

گلوله هایی از خمیر جدا کرده با وردنه باز کنید و درون تابه با کمی روغن هر دو طرف نان را سرخ کنید.



نکات لازم برای تهیه نان اردک خوشمزه
در روش سنتی خمیر این نان روغنی نازک پهن شده و با روغن زیاد سرخ میشود ولی شما بهتر است در خانه از مقدار روغن کم برای تهیه آن استفاده کنید.

بهتر است از آرد بربری برای تهیه نان استفاده کنید.

میتوانید به روغن تابه کمی زردچوبه اضافه کنید.

افزودن زردچوبه به خمیر نان کاملا دل بخواهی است.



در صورتی که ذائقه شما شیرینی پسند است میتونید مقدار شکر دستور را اضافه کنید.

نان اردک را میتوانید برای زمان طولانی در فریزر و داخل پلاستیک نگهداری کنید.

نان اردک را به همراه عسل و شیره سرو میکنند.

برای یکدست و خوش فرم شدن نان ها میتوانید بعد از باز کردن خمیر با وردنه با یک کاتر گرد آنر ا قالب بزنید.
 
بالا پایین