جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه نان بولکی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه نان بولکی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 154 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه نان بولکی
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
مواد لازم برای نان بولکی :

آرد3 پیمانه
آب گرم 1 پیمانه
شکر 2 قاشق غذاخوری
کره ذوب شده یک چهارم پیمانه
مخمر خشک 1 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
پودر سیر در صورت تمایلبه مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
طرز تهیه نان بولکی :

برای تهیه نان بولکی، ابتدا آب گرم و شکر و کره ذوب شده و مخمر خشک را درون کاسه ای بریزید و اجازه بدهید بماند تا مخمر شما پف کند و روی آن پر از کف شود.



سپس آرد را الک کرده و به این مواد اضافه کنید. و با هم مخلوط کنید خمیر باید به صورتی باشد که زیاد بدست نچسبد و بسیار لطیف باشد. باید تا حدی باشد که برای جدا کردن تکه ای خمیر برای چانه کردن خمیر سفت نباشد و حالت چسبندگی داشته باشد.



اگر خمیرتان شل بود به آن آرد اضافه کنید و اگر سفید بود مقداری آب اضافه کنید.



پس از اینکه خمیر آماده شد آن را به مدت روی آن را بپوشانید و حدود 1 ساعت و نیم به آن استراحت بدهید. بعد از آن زمان روی سطحی صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را با کف دست ورز بدهید تا خمیر یکدست و لطیف شود.



سپس آن را با وردنه صاف کنید و آن را به شکل مستطیل پهن کنید. ضخامت خمیر نباید زیاد نازک باشد حدود 1/5 تا 2 سانت خوب است و برش های 5 سانتی روی آن بدهید.



کف سینی فر کاغذ روغنی قرار بدهید و خمیرها را با فاصله داخل آن قرار بدهید زیرا پف می کند. روی آن را با قلم مو مقداری کره ی ذوب شده بمالید و مقداری نمک و پودر سیر در صورت تمایل روی آن ها بریزید. و در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه در دمای 200 درجه قرار بدهید.



پس از سرد شدن می توانید آن را در کیسه های زیپ دار قرار بدهید و داخل یخچال نگهداری کنید.
 
بالا پایین