طرز تهیه نان بولکی :
برای تهیه نان بولکی، ابتدا آب گرم و شکر و کره ذوب شده و مخمر خشک را درون کاسه ای بریزید و اجازه بدهید بماند تا مخمر شما پف کند و روی آن پر از کف شود.
سپس آرد را الک کرده و به این مواد اضافه کنید. و با هم مخلوط کنید خمیر باید به صورتی باشد که زیاد بدست نچسبد و بسیار لطیف باشد. باید تا حدی باشد که برای جدا کردن تکه ای خمیر برای چانه کردن خمیر سفت نباشد و حالت چسبندگی داشته باشد.
اگر خمیرتان شل بود به آن آرد اضافه کنید و اگر سفید بود مقداری آب اضافه کنید.
پس از اینکه خمیر آماده شد آن را به مدت روی آن را بپوشانید و حدود 1 ساعت و نیم به آن استراحت بدهید. بعد از آن زمان روی سطحی صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را با کف دست ورز بدهید تا خمیر یکدست و لطیف شود.
سپس آن را با وردنه صاف کنید و آن را به شکل مستطیل پهن کنید. ضخامت خمیر نباید زیاد نازک باشد حدود 1/5 تا 2 سانت خوب است و برش های 5 سانتی روی آن بدهید.
کف سینی فر کاغذ روغنی قرار بدهید و خمیرها را با فاصله داخل آن قرار بدهید زیرا پف می کند. روی آن را با قلم مو مقداری کره ی ذوب شده بمالید و مقداری نمک و پودر سیر در صورت تمایل روی آن ها بریزید. و در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه در دمای 200 درجه قرار بدهید.
پس از سرد شدن می توانید آن را در کیسه های زیپ دار قرار بدهید و داخل یخچال نگهداری کنید.