جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه نان چاباتا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه نان چاباتا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 191 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه نان چاباتا
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
12,928
21,871
مدال‌ها
3
مواد لازم نان چاباتا
برای 8 نفر



خمیر ترش تازه یا خشک15 گرم
آرد 900 گرم
آب ولرم500 میلی لیتر
شیر ولرم 5 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک2 قاشق چایخوری
روغن مایعیک قاشق غذاخوری
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
12,928
21,871
مدال‌ها
3
ciabatta-bread-recipe-02.jpg
طرز تهیه نان چاباتا
نصف خمیر ترش را خرد کنید و با نصف آب ولرم مخلوط کنید تا حل شود و رویش را با پارچه بپوشانید و 15 دقیقه درمحلی گرم قرار دهید تا استراحت کرده و ورز آید.

حدود 350 گرم از آرد را کم کم به مایع خمیر ترش اضافه کنید و هم بزنید و دوباره رویش را دستمال بکشید و نیم ساعت استراحت دهید.



در این زمان باقی مانده خمیر مایه را با شیر مخلوط کرده و هم بزنید تا حل شود.

خمیر را اضافه کرده ، روغن زیتون ، نمک و بقیه آب و آرد را اضافه کرده و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.



خمیر را روی سطحی صاف ورز دهید تا یکدست شود.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
12,928
21,871
مدال‌ها
3
روی خمیر را روغن مایع بمالید و با پارچه رویش را بپوشانید و یک ونیم ساعت در محلی گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود.
دوباره کمی خمیر را ورز دهید تا هوای اضافه اش گرفته شود سپس به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را رول کنید.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید یا این که چرب کنید و داخل هر سینی دو عدد رول خمیر قرار دهید و رویشان را کمی با دست فشار دهید سپس با دستمال رویشان را بپوشانید و دوباره صبر کنید تا حجمشان دوبرابر شود.



نان ها را به مدت نیم ساعت در فری که با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید تا بپزد. بهتر است هنگام پخت نان چاباتا سینی را در طبقه اول فر قرار دهید و یک ظرف آب هم کف فر بگذارید. در آخرین مرحله در صورت تمایل میتوانید مقداری زیتون سیاه خرد شده به خمیر نان اضافه کنید.
 
بالا پایین