طرز تهیه نان چاباتا
نصف خمیر ترش را خرد کنید و با نصف آب ولرم مخلوط کنید تا حل شود و رویش را با پارچه بپوشانید و 15 دقیقه درمحلی گرم قرار دهید تا استراحت کرده و ورز آید.
حدود 350 گرم از آرد را کم کم به مایع خمیر ترش اضافه کنید و هم بزنید و دوباره رویش را دستمال بکشید و نیم ساعت استراحت دهید.
در این زمان باقی مانده خمیر مایه را با شیر مخلوط کرده و هم بزنید تا حل شود.
خمیر را اضافه کرده ، روغن زیتون ، نمک و بقیه آب و آرد را اضافه کرده و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.
خمیر را روی سطحی صاف ورز دهید تا یکدست شود.