جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

شیرینی پزی طرز تهیه نان گیسو

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Kim_tehgook با نام طرز تهیه نان گیسو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,038 بازدید, 32 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه نان گیسو
نویسنده موضوع Kim_tehgook
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kim_tehgook
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
کره آب شده و هم دمای محیط رو اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا یکدست شه. ممکنه پخش شدن کره بین مواد کمی طول بکشه.
15.JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
همونطور که در تصویر زیر می بینید، در پایان این مرحله خمیر شُلی به دست میاد. حالا نوبت اضافه کردن آرده، از یک پیمانه آرد کنار گذاشته، کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید. آرد رو تا جایی اضافه کنید که که مواد شُل نباشه و فرم خمیری به خودش بگیره. حواستون باشه موقع ورز دادن هم کمی آرد به مواد اضافه می شه پس زیاده روی نکنید.
16.JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
سطح کار رو با اسکاچ بشورید و خشک کنید، دست هاتون رو با آب گرم و صابون بشورید. حالا سطح کار رو خوب آرد پاشی کنید.
17.JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
خمیر رو بصورت چونه (گرد) دربیارید و روی سطح آردپاشی شده قرار بدید و شروع به ورز دادن کنید. بین ورز دادن دستتون رو بشورید و خمیر رو تِست کنید، اگر دیدید خمیر به دست تمیز می چسبه کمی آرد روش بپاشید و دوباره ورز بدید. خمیر مایه سرما رو دوست نداره و اگر محیط آشپزخونه سرد نباشه زودتر نتیجه می گیرید.
18.JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
رست ورز دادن، رمز پختن یه نون عالیه. خمیر رو با انتهای دست به جلو بکشید، بعد به سمت خودتون برگردونید و دوباره این کار رو تکرار کنید. خمیر رو به هیچ وجه چنگ نزنید.
19.JPG 20.JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
بعد از 5 دقیقه ورز دادن، خمیر رو چک کنید. برای چک کردن خمیر رو بصورت چونه در بیارید و با چاقو از وسط بُرش بدید.
22.JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
اگر در بافت خمیر حفره هایی ایجاد شده بود، یعنی خمیر مایه فعال شده و ورز دادن کافیه. در غیر اینصورت دوباره ورز بدید و چک کنید.
23 (1).JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
کاسه بزرگی رو با روغن مایع چرب کنید. بهتره جنس کاسه پلاستیکی و فلزی نباشه. خمیر رو گرد کنید و توی کاسه قرار بدید.
24.JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
روی خمیر رو با سلفون (محافظ غذا) بپوشونید و اگر محیط خونه سرده یک حوله هم روش بندازید.
27.JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
خمیر مایه در محیط گرم بهتر فعال می شه، پس کاسه رو برای استراحت کنار بخاری، شوفاژ یا در جای گرم منزل قرار بدید. اگر خونتون سرده فر رو چند دقیقه روشن کنید، بعد خاموش کنید و کاسه رو برای استراحت در فر خاموش بذارید.
28.JPG
 
بالا پایین