جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

شیرینی پزی طرز تهیه نان گیسو

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Kim_tehgook با نام طرز تهیه نان گیسو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,038 بازدید, 32 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه نان گیسو
نویسنده موضوع Kim_tehgook
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kim_tehgook
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
مدت زمان استراحت، بسته به دمای محیط و جنس خمیر مایه بین یک ساعت و نیم تا دو ساعت متغیره. استراحت بیش از حد خمیر رو خراب می کنه و تنها راه فهمیدن میزان استراحت سر زدن و چک کردن خمیره. می تونید قبل از شروع استراحت روی ظرف رو علامت بزنید، زمانیکه حجم خمیر دو برابر شد استراحت کافیه.
27 (1).JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
زمان استراحت که تموم شد، اول هوای خمیر رو با مشت خارج کنید.
31.JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
سطح کار رو تمیز و بعد خیلی کم آردپاشی کنید. خمیر رو کمتر از یک دقیقه ورز بدید.
32.JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
خمیر رو به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدوم از این سه قسمت رو با دست روی سطح کار رول کنید.
34.JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
برای فُرم دادنِ نون گیسو، سه قسمت خمیر باید به شکل سه رشته اندازه در بیاد.
36.jpg
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
سر رشته های خمیر رو به هم فشار بدید و یه ذره تو بدید.
37.JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
عین بافتن موی سر، سه رشته رو ببافید. کف سینی شیرینی پزی رو کاغذ روغنی بندازید و نون رو روی کاغذ بذارید. به هیچ وجه از سینی مشکی رنگ خود فر برای پخت نون استفاده نکنید، جنس و رنگ سینی فر کف نون رو می سوزونه.
39.JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
روی سینی رو با حوله یا سلفون بپوشونید و نون رو بین 45 دقیقه تا یکساعت، برای استراحت دوم در جای گرم قرار بدید تا حجیم شه.
فر رو روی 375 درجه فارنهایت، معادل 190 درجه سانتی گراد یا درجه 5 فر روشن کنید تا گرم شه. اگر فر گازی استفاده می کنید، دو کاسه رو پر از آب کنید و کف فر بذارید.در صورتیکه از فر برقی خوب استفاده می کنید نیازی به استفاده از کاسه آب نیست.
46.JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
بعد از پایان استراحت دوم خمیر باید حجیم شه و وقتی کناره نون رو با انگشت کمی فشار بدید، بالا نیاد و جای انگشتتون باقی بمونه.
42.JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,719
مدال‌ها
3
بعد از استراحت دوم روی خمیر رومال بزنید. دستورهای مختلفی برای رومال Egg wash موجوده که پایه اکثر اون ها تخم مرغه. پروتئین موجود در سفیده تخم مرغ، باعث قهوه ای شدن Browning سطح خمیر می شه و چربی موجود در زرده خمیر رو براق می کنه. تخم مرغ به کار رفته در رومال چه به صورت کامل و چه زرده یا سفیده به تنهایی، معمولا با آب، شیر یا خامه رقیق می شه. پروتئین موجود در شیر، علاوه بر رقیق کردن به قهوه ای شدن سطح خمیر و چربی موجود در خامه به براق شدن خمیر کمک می کنه. در این دستور می تونید از یکی از دستورهای رومال زیر برای نون گیسو استفاده کنید.

یک عدد تخم مرغ زده شده + یک قاشق غذاخوری آب، شیر یا خامه
یک زرده تخم مرغ زده شده + یک قاشق غذاخوری آب یا خامه
یک زرده تخم مرغ زده شده + یک قاشق غذاخوری عسل یا سیروپ
یک سفیده تخم مرغ زده شده به تنهایی
یک عدد تخم مرغ زده شده + یک هشتم قاشق چایخوری نمک

درصورتیکه منع استفاده از تخم مرغ دارید می تونید از رومال روغن زیتون یا مخلوط آب و پودرکاستارد استفاده کنید. من از تخم مرغ زده شده و یک قاشق آب استفاده کردم.
43.JPG
 
بالا پایین