جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه پاستا با سس آلفردو

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه پاستا با سس آلفردو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 263 بازدید, 2 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه پاستا با سس آلفردو
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
12,928
21,871
مدال‌ها
3
پاستا با سس آلفردو :
مواد لازم برای پاستا با سس آلفردو :
پاستای مورد نظر1 بسته
روغن2 قاشق غذاخوری
سی*ن*ه مرغ مکعبی خرد شده2 تکه
کره 3 قاشق غذاخوری
قارچ تازه ورقه شدهنصف پیمانه
پودر سیربه مقدار لازم
خامه پرچرب 1 پاکت
پنیر پارمزان رنده شدهیک سوم فنجان
جعفری تازه خرد شده3 قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
12,928
21,871
مدال‌ها
3
طرز آماده سازی پاستا با سس آلفردو :
یک قابلمه بزرگ آب کمی نمک را بگذارید تا جوش بیاید. پاستا تورتلینی را اضافه کنید. آن را گاهی اوقات هم بزنید تا زمانی که تورتلینی به سمت بالا شناور شود.

اگر پاستا تورتلینی در دسترس نداشتید موردی ندارد می توانید از پاستاهای دیگر استفاده کنید.



روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سی*ن*ه ی مرغ را ریز خرد کنید و در روغن تفت بدهید تا بپزد. زمانی که مرغ ها پختند حرارت زیر آن را خاموش کنید.



در تابه ای دیگر کره را ذوب کنید و قارچ را به همراه پودر سیر به آن اضافه کنید و با هم بپزید. تا قارچ ها نرم شوند. خامه ی پرچرب را به آن اضافه کنید و هم بزنید اجازه بدهید بجوشد. حرارت را کمتر کنید و بگذارید حدودا 3 دقیقه آرام بجوشد. سپس پنیر پارمزان، جعفری و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. پخت را تا زمان ذوب پنیر ادامه بدهید. مرغ و تورتلینی را به سس خامه اضافه کنید و اجازه بدهید حدود 2 دقیقه با حرارت ملایم با هم بپزند.



در پایان در ظرف سرو بریزید و با مقداری پنیر پارمزان و جعفری تزیین کنید.
 
بالا پایین