طرز تهیه پیتزا سیر و استیک
برای تهیه خمیر پیتزا مخمر و 1 قاشق غذاخوری شکر را مخلوط کرده کمی آب ولرم به آن اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه رویش را بپوشانید و در محلی گرم قرار دهید تا عمل آید.
روغن زیتون ، بیکنگ پودر و شیر و مایه خمیر را مخلوط نمایید.
نیمی از آرد را اضافه کرده هم بزنید.
بقیه آرد را کم کم تا جایی اضافه کنید که خمیر لطیفی داشته باشید که به دست نمی چسبد.
روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت در محلی گرم قرار دید تا عمل آمده و حجمش دو برابر شود.
برای تهیه مواد روی پیتزا گوشت را به صورت ورقه ای نازک خرد کنید و در تابه ای نچسب با کمی روغن تفت دهید تا بپزد و ترد شود.
سیر را رنده کنید.
جعفری را خرد کنید.
سیر ، پنیر پارمزان ، جعفری ، نمک و روغن را مخلوط کنید.
خمیر پیتزا را با وردنه پهن کرده در سینی پیتزا قرار دهید.
مخلوط مواد میکس شده را روی خمیر بکشید و یک لایه پنیر پیتزا رویش بپاشید.
یک لایه گوشت روی پنیر بگذارید و مقدار کمی پنیر روش گوشت ها بپاشید.
در صورت تمایل میتوانید از فلفل دلمه خرد شده و قارچ خرد شده برای روی پیتزا استفاده کنید.
پیتزا را به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید تا کاملا بپزد.