جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه چند خوراکی خوشمزه سریع

  • نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط شاهین وثوقی با نام طرز تهیه چند خوراکی خوشمزه سریع ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 404 بازدید, 19 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه چند خوراکی خوشمزه سریع
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهین وثوقی
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

۱۱. دسر هندوانه


مواد لازم برای تهیه‌ی دسر هندوانه:

آب هندوانه به میزان ۲ پیمانه
پودر نشاسته‌ی ذرت - ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
شکر - ۳/۴ پیمانه
دارچین - ۱ چوب نسبتا کوچک
خلال پسته و اسانس وانیل به میزان دلخواه

طرز تهیه‌ی دسر هندوانه:

برای تهیه‌ی این دسر ابتدا باید گوشت هندوانه را در آبمیوه گیری بریزید و پس از آن، پودر نشاسته را به آهستگی به آن بیفزایید، پس از اینکه مایع یکنواختی به دست آمد، شکر، وانیل و دارچین را به آن بیفزایید. در مرحله‌ی بعدی، ترکیب را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه برروی حرارت ملایم قرار دهید و به طور دائم آن را با هم زن بزنید. پس از اینکه مخلوط کمی سفت شد، چوب دارچین را خارج نمایید. دسر شما تقریبا آماده است! برای سرو دسر، لیوان‌ها را کمی مرطوب نمایید و دسر هندوانه را در آن بریزید. در مرحله‌ی آخر، این دسر خوشمزه را به مدت ۱۰ ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود. می‌توانید به هنگام سرو، سطح این دسر را با خلال پسته و پودر وانیل تزئین نمایید.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

۱۲. دسر ایرمیک توت فرنگی


مواد لازم برای تهیه‌ی ایرمیک توت فرنگی

پودر ژله‌ی توت فرنگی - ۱ بسته

توت فرنگی - ۱ باکس کوچک

ایرمیک (آرد سمولینا) - ۶ قاشق غذاخوری
شکر - ۶ قاشق غذاخوری
شیر - ۵۰۰ گرم
وانیل - ۱ بسته‌ی کوچک

طرز تهیه‌ی دسر ایرمیک توت فرنگی

دسر ایرمیک توت فرنگی یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌هایی است که می‌توانید در عرض چند دقیقه تهیه کنید. در مرحله‌ی اول، توت فرنگی‌ها را در قالب بچینید و سپس ژله را برروی توت فرنگی‌ها بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. تا زمانی که ژله آماده می‌شود، شیر، شکر، ایرمیک و وانیل را در ظرفی جداگانه بریزید و مخلوط را برروی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس کرم را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. در مرحله‌ی بعد قالب ژله را از یخچال خارج کرده و کرم را به آن بیفزایید و دسر را مجددا برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. دسر شما حاضر است! این دسر، یک عصرانه‌ی خوشمزه و یک میان وعده‌ی مناسب برای کودکان است.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

۱۳. دسر خرمالو


مواد لازم برای تهیه‌ی دسر خرمالو
پودر ژلاتین - ۱ قاشق غذاخوری
آب - به میزان ۴۰ میلی لیتر
زرده‌ی تخم مرغ - ۲ عدد
شکر - ۴ قاشق غذاخوری
آرد - ۲ قاشق غذاخوری
شیر - ۱ لیوان
پودر وانیل - ۱ قاشق چای خوری
عسل - دوقاشق غذاخوری
خرمالوی میکس شده - ۲ عدد
خامه - نصف لیوان


طرز تهیه‌ی دسر خرمالو


دسر خرمالو یکی از خوشمزه‌ترین دسرهاییست که می‌توانید به عنوان یک عصرانه‌ی خوشمزه در خانه تهیه کنید. برای تهیه‌ی این دسر ساده و خوشمزه، پودر ژلاتین را با آب ترکیب کنید و برای حل شدن آن از روش بن ماری استفاده کنید. سپس زرده‌های تخم مرغ را با شکر مخلوط نمایید و با دور تند هم زن بزنید تا کاملا سفید و سفت شود. در مرحله‌ی بعد مخلوط زرده‌ی تخم مرغ و شکر را برروی حرارت ملایم قرار دهید و به آن آرد و شیر را بیفزایید و مدام آن را هم بزنید تا مخلوطی غلیظ حاصل شود. پس از سفت شدن مخلوط، آن را از روی حرارت بردارید و خامه، ژلاتین، عسل و وانیل را به آن اضافه کنید و دوباره آن را هم بزنید. در مرحله‌ی بعد، دو عدد خرمالو را به خوبی میکس کنید و به ترکیب اضافه نمایید. سپس کلیه‌ی این مخلوط را در قالب دلخواه بریزید و آن را به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید. پس از آن دسر آماده است؛ می‌توانید دسرتان را پس از ۸ ساعت از یخچال خارج کنید و در صورت تمایل، سطح آن را با خامه تزئین نمایید.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

۱۴. پودینگ کاراملی



مواد لازم برای تهیه‌ی پودینگ کاراملی

تخم مرغ - ۱ عدد
شیر - ۳ لیوان
شکر - ۱ لیوان
نشاسته - ۲ قاشق غذاخوری
شکلات - ۱۰۰ گرم
خامه - نصف لیوان
پودر وانیل - نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه‌ی پودینگ کاراملی

اگر به دنبال یک دسر ساده، خوشمزه و مجلسی می‌گردید، ما به شما پودینگ کاراملی را پیشنهاد می‌کنیم. پودینگ کاراملی از دسته‌ی دسر‌های کاراملی است و طرف داران زیادی دارد. برای تهیه‌ی این دسر خوشمزه در مرحله اول شکر را در ظرف دلخواه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سفت شود و حالت کاراملی بگیرد. سپس دو لیوان شیر به آن بفزایید و اجازه دهید تا شکر در شیر به خوبی حل شود. در مرحله‌ی بعدی پودر وانیل، نشاسته، تخم مرغ و ۱ لیوان شیر را در ظرفی جداگانه ترکیب نمایید و آن را به خوبی هم بزنید. نیمی از این ترکیب را به قالب شیر و شکر بیفزایید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. نیم دیگری از مخلوط را با شکلات ترکیب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا مخلوطی یکنواخت به دست آورید. وقتی هردو مخلوط غلیظ شد، آن‌ها را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن، نیمی از لیوان را با محتویات ظرف اول و نیمی دیگر را با محتویات ظرف دوم پر نمایید. سپس دسر را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. می‌توانید پس از ۱ ساعت، سطح دسر را با خامه، براده‌ی شکلات، میوه، و شکلات داغ تزئین نمایید.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

۱۵. دسر کاسترد


مواد لازم برای تهیه‌ی دسر کاسترد
شیر - به میزان ۱ لیتر
شکر - ۱ لیوان
پودرکاسترد - ۶ قاشق غذاخوری
کره - ۱ قاشق
پود روانیل - نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه‌ی دسر کاسترد

اگر به دنبال یک دسر ساده و خوشمزه می‌گردید که در جمع دوستان و یا دورهمی‌های خود تهیه کنید، دسر کاسترد گزینه‌ی مناسبی می‌باشد. این دسر، ساده، خوشمزه و زیبا است. برای تهیه‌ی این دسر در مرحله‌ی اول کاسترد، شیر و شکر را با هم ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید تا ترکیبی یک دست حاصل شود. پس از اینکه مخلوط کمی غلیظ شد، کره و پودر وانیل را به آن بیفزایید و سپس آن را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه با هم زن بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. مخلوط را در قالب مورد نظر بریزید و ان را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسرتان آماده شود. می‌توانید به منظور تزئین دسر کاسترد از شکلات آب شده و ترایفل استفاده نمایید.
نکته: می‌توانید مواد دسر را در قالب‌های کوچک بریزید و دسر را به صورت لقمه‌ای سرو نمایید.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

۱۶. دسر پاناکوتای وانیلی


مواد لازم برای تهیه‌ی دسر پاناکوتای وانیلی

شیر پر چرب - ۱ لیوان
خامه - ۱ لیوان
شکر - ۱/۳ لیوان
آب - دو قاشق غذاخوری
پودر وانیل - ۱ قاشق چای خوری
پودر ژلاتین - ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه‌ی دسر پاناکوتای وانیلی

دسر پاناکوتا از خانواده‌ی پودینگ‌ها به شمار می‌رود. پاناکوتا اصالتا یک دسر ایتالیایی است که به تازگی به عنوان یک دسر خوشمزه و زیبا در میان هم وطنان عزیزمان طرفداران زیادی پیدا کرده است. در ادامه طرز تهیه‌ی این دسر خوشمزه را شرح خواهیم داد. درمرحله‌ی اول شیر و خامه را درون ظرفی بریزید و آن را برروی حرارت مستقیم شعله‌ی گاز قرار دهید. در مرحله‌ی بعد وانیل را به آن بیفزایید و مدام هم بزنید تا ته نبندد. وقتی که شیر به جوش آمد، شکر را به آن بیفزایید و پس از حل شدن شکر، آن را از روی حرارت بردارید. پودر ژلاتین را در دو قاشق آب جوش حل نمایید و آن را به مخلوط شیر و خامه و شکر بیفزایید. دسر شما تقریبا آماده است! حالا می‌توانید مخلوط را در قالب‌های مورد نظر بریزید و به مدت ۶ ساعت آن را در یخچال قرار دهید. پس از گذر این زمان می‌توانید دسر خود را از یخچال خارج کرده و آن را با انواع ژله ها، کارامل، شکلات داغ و ترایفل تزئین نمایید.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
۱۷. دسر پودینگ شکلاتی

مواد لازم برای تهیه‌ی دسر پودینگ شکلاتی

شیر - ۴ لیوانپزرده‌ی تخم مرغ - ۲ عدد
شکر - ۱ لیوان
پودر وانیل - نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو - ۲ قاشق غذاخوری
کره - ۱ قاشق غذاخوری
پودر نشاسته - ۱ قاشق غذاخوری
آرد - ۳ قاشق غذاخوری
موز - به میزان دلخواه
گردو - به میزان دلخواه

طرز تهیه‌ی دسر پودینگ شکلاتی

دسر پودینگ شکلاتی یک دسر خوشمزه، آسان و ساده است که می‌توان در عرض چند دقیقه آن را برای کودکان دلبندتان تهیه نمایید. این دسر برای پذیرایی از میهمانانتان نیز بسیار مناسب است. به منظور تهیه‌ی این دسر، وانیل، آرد، نشاسته، شکر و پودر کاکائو را در ظرفی بریزید و پس از هم زدن، شیر را به آرامی به آن اضافه کنید. سپس زرده‌های تخم مرغ را با دور تند هم زن به خوبی بزنید تا کف کند و به رنگ سفید در بیاید. سپس آن را نیز به مخلوط خود اضافه کنید و آن را برروی حرارت گاز قرار دهید. وقتی که مخلوط به جوش آمد، ان را سریعا از روی حرارت بردارید وبه ظرف یا قالب دلخواهتان انتقال دهید. دسر خوشمزه‌ی شما آماده است! می‌توانید آن را با خامه، موز، گردو و یا سایر میوه‌های دلخواهتان تزئین نمایید.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

۱۸. دسربیسکویت و ژله


مواد لازم برای تهیه‌ی دسر بیسکویت و ژله

پودر ژله - ۱ بسته
بستنی وانیلی - ۱ لیوان و نیم
موز - ۲ عدد
بیسکویت وانیلی - ۱۰ عدد

طرز تهیه‌ی دسربیسکویت و ژله

این دسر یکی از دسر‌های زیبا و خوشمزه‌ای است که می‌توانید آن را برای پذیرایی از میهمانانتان تهیه نمایید. به منظور تهیه‌ی این دسر، در مرحله‌ی اول، کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و یا سلفون بکشید و سپس موز‌ها را حلقه کنید و به صورت منظم در کف ظرف بچینید؛ سپس نیمی از ژله‌ای که از قبل آماده کردید را برروی آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد. نصف دیگر ژله را با ۱ و نیم لیوان بستنی ترکیب نمایید و پس از بسته شدن لایه‌ی اول دسر، آن را برروی لایه‌ی اول قرار دهید و دو مرتبه آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از نیم ساعت ظرف را دوباره از یخچال خارج کنید و بیسکوییت‌ها را روی آن قرار دهید و مجدد دسر را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. دسر شما آماده است. می‌توانید دسر را در ظرف مورد نظر برگردانید و آن را نوش جان کنید!
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

دسر لوکومادس



لوکومادس (Loukoumades) یکی از انواع دسر ساده و کم هزینه یونانی است. به این دسر لوکما یا لقمه نیز گفته می‌شود. شیرینی لوکومادس یونان از خمیر سرخ‌شده تهیه می‌شود و شبیه به طرز تهیه بامیه در شربت خاصی که به آن چاشنی می‌دهد غلطانده می‌شود. در ادامه طرز تهیه این لقمه‌های شیک مجلسی به همراه طرز تهیه شربت آن آموزش داده می‌شود و بعد از آن به آموزش دسر مالتیزر خواهیم پرداخت.

مواد لازم برای تهیه لوکما یونان


آرد ۳ پیمانه
۲ قاشق چایخوری شکر
روغن زیتون ۴قاشق چایخوری
یک فنجان آب ولرم
یک فنجان شیر ولرم
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق بیکینگ پودر
نصف پیمانه آرد ذرت
۱۵ گرم مخمر خشک فعال (مایه خمیر)
روغن برای سرخ کردن
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

دستور تهیه خمیر لوکومادس


در یک ظرف یک فنجان آب ولرم بریزید؛ و در یک قاشق ۱۵ گرم مایه خمیر و نصف قاشق شکر مخلوط کنید و به آب اضافه نمایید. یک بشقاب بر روی ظرف قرار دهید و اجازه دهید ۵ دقیقه استراحت کند. بعد از ۵ الی ۱۰ دقیقه، مشاهده میکنید که مایه خمیر پف می‌کند و بزرگ می‌شود. ۱ و نیم قاشق باقی مانده شکر را به مایه خمیر اضافه کرده و هم بزنید. یک پیمانه آرد را الک کنید و به خمیر اضافه نمایید و هم بزنید. الک دادن آرد باعث هوا دادن به آرد می‌شود و آرد را سبک می‌کند هم چنین از گلوله گلوله شدن آرد جلوگیری می‌کند. به همین ترتیب تمام آرد سفید و آرد ذرت را به خمیر اضافه نمایید.

سپس بیکنیگ پودر و یک پنس نمک اضافه کرده و هم بزنید. شیر را در چند مرحله به خمیر اضافه کنید و در هر مرحله هم بزنید خمیر شما باید یک حالت کششی پیدا کند. در آخر روغن را اضافه کرده و هم بزنید. با پلاستیک روی ظرف را بپوشانید و بگذارید خمیر در یک جای نسبتا گرم حدود یک ساعت استراحت کند. سپس وقتی به سراغ خمیر می‌آیید متوجه می‌شوید که خمیر پف می‌کند و حجم بیشتری پیدا کرده است.
 
بالا پایین