جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه کاچی آرد برنج زعفرانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط توکـیو با نام طرز تهیه کاچی آرد برنج زعفرانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 210 بازدید, 7 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه کاچی آرد برنج زعفرانی
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط توکـیو
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11
مواد لازم کاچی آرد برنج
آرد برنج10 قاشق غذاخوری
کره50 گرم
آب2 پیمانه
شکر1 و ¼ پیمانه
گلاب½ پیمانه
زعفران دم کرده5 قاشق غذاخوری
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مرحله اول​

برای تهیه کاچی آرد برنج خوشمزه و زعفرانی ابتدا آرد برنج را الک می کنیم، سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد برنج را به صورت مداوم تفت می دهیم تا بیو خامی آن گرفته شود.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مرحله دوم​

پس از اینکه بوی خامی آرد برنج گرفته شد، کره هم دمای محیط را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا کره به طور کامل ذوب شود و با آرد ترکیب شود. پس از اینکه کره ذوب شد، شکر را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مرحله سوم​

پس از گذشت 5 دقیقه از اضافه کردن شکر، آب را اضافه می کنیم، سپس مواد را هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه کمی زمان می دهیم تا آب درون تابه به نقطه جوش برسد، سپس زعفران دم کرده را اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مرحله چهارم​

توجه داشته باشید که این نوع کاچی به دلیل زعفران فراوان برای دوران پریودی و خانم هایی که در دوران پسا زایمان هستند مناسب است، ولی برای خانم های باردار می تواند تا حدی زیان بار باشد که باعث سقط جنین شود.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مرحله پنجم​

پس از اینکه زعفران دم کرده را به تابه اضافه کردیم، مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه گلاب را به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کاچی به غلظت مناسب برسد و به اصطلاح قوام یابد.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مرحله ششم​

حدود 15 دقیقه زمان نیاز است تا کاچی اماده شود. پس از اینکه کاچی آرد برنج آماده شد، آنرا درون ظرف های مورد نظرمان می کشیم. برای مقوی تر شدن کاچی بهتر است از مغزیجات مانند مغز پسته و مغز گردو برای تزیین آن استفاده کنیم.
 
بالا پایین