جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه کتلت قبرسی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه کتلت قبرسی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 208 بازدید, 2 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه کتلت قبرسی
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
سیب زمینی۲ عدد بزرگ
نان تست۱ عدد
جعفری۱ قاشق غذاخوری
پودر زیره سیاه۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی.
kotlet-ghebresi.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله اول
برای تهیه کتلت قبرسی خوشمزه ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم، سپس پیاز رنده شده را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم
در این مرحله سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم و به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را به صوتر ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم
در این مرحله اطراف نان تست که خشک هستند را می گیریم، سپس قسمت نرم نان تست را به همراه تخم مرغ و مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم و مواد را ۱۰ دقیقه با هم ورز می دهیم تا منسجم شوند.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله چهارم
حالا یک سلفون روی درب کاسه می کشیم و آنرا به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان کاسه را از داخل یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم
مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم داغ شود، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و با دست آنرا مانند شامی کباب به صورت گرد یا بیضی شکل می دهیم و داخل روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود.

مرحله ششم
به همین صورت تمام مایه کتلت را با دست شکل می دهیم و سرخ می کنیم. پس از اینکه یک سمت کتلت ها رنگ گرفت و به خوبی سرخ شد، آنها را به آرامی با قاشق بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
مرحله هفتم
در صورت تمایل می توانیم در پایان پس از اینکه کتلت ها سرخ شدند، چند عدد فلفل سبز و گوجه فرنگی هم داخل تابه سرخ کنیم و در کنار کتلت ها سرو کنیم. در پایان کتلت ها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان تازه سرو می کنیم.
 
بالا پایین