Puyannnn
سطح
4
مهمان
- Sep
- 13,512
- 21,983
- مدالها
- 3
بعد از افزودن کشک و هم زدن آن مزه کشک بادمجان ها را چک کنید تا نمک و ادویه آن میزان باشد.
مرحله نهم :افزودن آب به مواد
اگر دلتان خواست می توانید مقداری نمک به آن بیفزایید بعد از این کار یک چهارم پیمانه آب را به کشک بادمجان تان بیفزایید و هم بزنید سپس درب آن را بگذارید تا حدود یک ربع با درب بسته و شعله ملایم بپزد و نرم شود.
مرحله نهم :افزودن آب به مواد
اگر دلتان خواست می توانید مقداری نمک به آن بیفزایید بعد از این کار یک چهارم پیمانه آب را به کشک بادمجان تان بیفزایید و هم بزنید سپس درب آن را بگذارید تا حدود یک ربع با درب بسته و شعله ملایم بپزد و نرم شود.