هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
آشپزیطرز تهیه کوکوی پونه خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۷ عدد
پونه۱ پیمانه
خمیر مایه۱ قاشق غذاخوری
خمیر ترش (اختیاری)½ پیمانه
آردبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
مرحله اول
برای تهیه کوکی پونه خوشمزه در ابتدای کار پونه را شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه پونه را به صورت ریز خرد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس تخم مرغ ها را می افزاییم.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به همراه خمیر مایه و به دلخواه خمیر ترش به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. حالا آرد را کم کم به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم.
مرحله سوم
در صورتی که مایه کوکو کاملا منسجم شد، اضافه کرده آرد را متوقف می کنیم. حالا روی کاسه را می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم مایه کوکو به مدت ۴ ساعت در یک جای گرم استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس درون آن را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. حالا مایه کوکو را درون قابلمه ریخته و درب قابلمه را می بندیم تا یک طرف آن کاملا پخته و سرخ شود.
مرحله پنجم
زمانی که یک طرف کوکو کاملا سرخ شد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگر آن کاملا سرخ و پخته شود. در نهایت کوکو را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و به همراه نان تازه، خیارشور و گوجه فرنگی سرو می کنیم. نوش جان.