جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه کیک قاشقی پرتقالی خوشمزه مرحله به مرحله

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط اولدوز با نام طرز تهیه کیک قاشقی پرتقالی خوشمزه مرحله به مرحله ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 296 بازدید, 7 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه کیک قاشقی پرتقالی خوشمزه مرحله به مرحله
نویسنده موضوع اولدوز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط اولدوز
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
cake-ghashoghi-porteghali.jpg
مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید۲ پیمانه
شکر۱ لیوان
پوره پرتقال۱ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
وانیل½ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله اول
برای تهیه کیک قاشقی پرتقالی خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ ها را درون یک کاسه نسبتا بزرگی اضافه کرده، سپس برای اینکه کیک بوی تخم مرغ نگیرد، لخته سفید رنگی که به زرده تخم مرغ چسبیده است را با قاشق جدا کرده و دور می ریزیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله دوم
حالا وانیل را به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شده، سپس رنگ آن روشن شود. در ادامه پوره پرتقال را به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله سوم
در این مرحله شکر را به کاسه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند. حالا آرد و بیکینگ پودر را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله چهارم
زمانی که مایه کیک یکدست شد، هم زدن را متوقف می کنیم. توجه داشته باشید مخلوط کردن بیش از حد مایه کیک باعث می شود بیکینگ پودر غیر فعال شده و کیک پف نکند. حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله پنجم
در این مرحله به اندازه ای که کیک ها درون آن غوطه ور بمانند به قابلمه روغن مایع اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه ۱ قاشق غذاخوری از مایه کیک برداشته و به صورت مرتب درون قابلمه می ریزیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله ششم
حالا اجازه می دهیم یک طرف کیک کاملا طلایی و سرخ شود، سپس بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. توجه داشته باشید حرارت بسیار ملایم باشد تا کیک ها مغز پخت شوند. زمانی که کیک ها سرخ شدند آنها را از تابه خارج می کنیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله هفتم
در ادامه کیک ها را روی دستمال مخصوص روغن گیری گذاشته و اجازه می دهیم روغن اضافی شان کشیده شود. در نهایت کیک ها را به همین صورت درست کرده تا مایه کیک تمام شود، سپس به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
 
بالا پایین