جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه [ عقاید یک دلقک ]

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط - گیتی - با نام [ عقاید یک دلقک ] ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 8,834 بازدید, 152 پاسخ و 30 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع [ عقاید یک دلقک ]
نویسنده موضوع - گیتی -
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط - گیتی -
موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14

من یه بُعد «شکننده و اشکی» دارم،
یه بُعدِ
«تو سگ کی باشی که خاطر من و مکدر کنی!»
حد وسط هم ندارم:))))))

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14

«حال من اصلاً خوب نيست، ديگر يک ذره حوصله برايم باقی نمانده، وضع مالی خراب، از يک طرف، بی‌خانمانی، از يک طرف، و اينکه ديگر نمي‌توانم خودم را جمع‌وجور کنم. نااميدِ نااميد شده‌ام. اگر خودکشی نمی‌کنم فقط به خاطرِ تو است، والا يکباره دست می کشيدم از اين زندگی و خودم را راحت می‌کردم. از همه چيز خسته‌ام، بزرگترين عشقِ من که نوشتن است برايم مضحک شده، نمی‌فهمم چه خاکی به سرم بکنم. تصميم دارم به هرصورتی شده، فکری به حال خودم بکنم. خيلی خيلی سياه شده‌ام. تيره و بدبخت و تيره‌بخت شده‌ام. تمام هموطنان در اينجا کثافت کامل‌اند. کثافت محض اند. منِ بيچاره چه گناهی کرده بودم که بايد به اين روز بيفتم. من از همه چيز خسته‌ام. سه روز پيش به نيت خودکشی رفتم بيرون و خواستم کاری بکنم که راحت شوم و تنها و تنها فکر غصه‌های تو بود که مرا به خانه برگرداند. هيچکس حوصله مرا ندارد.»

از نامه‌های غلامحسن ساعدی به بدری لنکرانی.

پ ن:
بر او ببخشایید.
بر او که از درون متلاشیست:)

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14

خیلی وقته کسی برام گل نخریده،
خیلی وقته کسی نگفته دلم برات تنگ شده،
خیلی وقته کسی نگفته بیا ببینمت،
خیلی وقتی کسی بغلم نکرده،
خیلی وقته کسی سعی نکرده خوشحالم کنه،
من به این بامزگی و خوبی و مهربونی
چی شد این بلا سرم اومد؟! =(((

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14

یه سوالی خیلی مغزمو درگیر کرده دوستان
منو فائزه تو فضای انجمن
حرف خاصی نمیزنیم
حتی شده ماهی یه بار
یه پیام برای هم نذاشتیم
حالا قدیمی‌ها به هرحال که ما رو میشناسن و از روابط ما خبر دارن.
ولی این تازه واردها از کجا می‌دونن
ما دوتا رفیق صمیمی هستیم
که بخوان حسودی هم کنن
و بگن خوش به حالتون؟😐💔

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
میگن وقتی عصبی یا ناراحت میشی،
بنویس ولی متاسفانه
با نوشتن هیچی حل نمیشه.
مثلا ناراحتی‌ها و بغض رو از اول بنویسم تا به امروز و بعد پاره کنم حل میشه؟
واقعا اون خلاها پر میشن؟
من فکر می‌کنم بشر باید راه حل دیگه‌ای پیدا کنه. دردهای فعلی بشر قطعا روش‌های جدیدتری برای رفع می‌خواد.
شایدم دیگه واقعا چیزی حل نمیشه ما خودمون رو گول می‌زنیم.
کار عاقلانه رو صادق هدایت کرد و تهشم گفت
«ما رفتیم و دل شما را شکستیم، همین.» امیدوارم یه روز مثل صادق هدایت در وقت مناسب همه چیز رو تموم کنم و آروم بگیرم:)

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14

وقتی بهم میگن ول کن یا فراموش کن :) 👇🏻

«اگر تکه‌ای کاغذ بود، پاره‌اش می‌کردم. اگه بطری شیشه‌ای بود، آن را میشکستم. اگر یک دیوار بود، آن را فرو می‌ریختم. اما آن قلب من است!»

محمود درویش

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14

چه فایده‌ای دارد
نگرانِ من باشی ولی از من دفاع نکنی؟
خیلی دوستم داشته باشی، امّا من را نفهمی؟
جای خالیم را حس کنی، امّا سراغم را نگیری؟
چه فایده‌ای دارد
در بینِ وسایلت باشم امّا مهم‌ترینشان نباشم...
- نزار قبانی

پ ن:
چه فایده داره چشمای اشکی کسی رو ول کردن و بعد ترک کردنش، توجه‌های زیر پوستی؟:)

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14

'چشم‌هایم را می‌بندم و تو را می‌بینم، من به جای تو بیدار می‌مانم، من به جای تو نمی‌خوابم، به جای تو درد می‌کشم، به جای تو تمام شب گریه می‌کنم، به جای تو غذا نمی‌خورم، آب نمی‌خورم. من دست‌های کسی را که مشت کثیفش را بر سر و صورت تو فرود آورد می‌شکنم.'

• دریابند / نامه به برادرش -نامه‌های زندان-

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14

” چرا هیچوقت دوستم نداشتی؟ “ من به اندازه‌ی کافی به نظرت خوب نبودم؟ یا شایدم بیش از حد خوب بودم و دلتو زد؟ چرا همیشه از فهمیدنش فرار میکردی؟ من ازت ناراحت میشدم چون دوسِت داشتم؛ روت حساس بودم چون دوسِت داشتم. همه‌اش همین بود. هیچوقت نمی‌خواستم همه چیز خراب بشه، فقط برام مهم بودی. ولی به این حقیقت پی بردم که احساساتم هدر رفت. اگه تو هم دوستم داشتی یه دنیای قشنگ رو باهم می‌ساختیم. اگه تو هم به اندازه‌ای که من دوسِت داشتم، دوستم داشتی، همه چیز قشنگ تر بود. ولی نداشتی و من اینو قبول کردم و حالا فقط خاطراتمون رو دوست دارم.

بالا پایین