جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی فالوده کرمانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Kosarvalipour با نام فالوده کرمانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 381 بازدید, 11 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع فالوده کرمانی
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مواد لازم برای تهیه فالوده کرمانی

نشاسته گل ۱ پیمانه

آب ۵ پیمانه
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مواد لازم برای شربت

شکر ۲ پیمانه

آب ۱ پیمانه

گلاب یا عرق نعنا یا نسترن ۱/۲ پیمانه
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله اول

ابتدا نشاسته گل را در ۱ پیمانه آب سرد خوب هم بزنید تا داخل آب کاملا باز شود. ۴ پیمانه دیگر از آب را داخل یک قابلمه بریزید و نشاسته را بعد از حل شدن به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی نشاسته گرفته و یکدست شود. این مرحله ممکن است ۱۵ الی ۲۰ دقیقه طول بکشد. بعد از پخت قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا نشاسته کمی خنک شود.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله دوم

داخل یک کاسه بزرگ آب و یخ بریزید و یک آبکش فلزی بردارید. بهتر است سوارخ‌‌‌های آن اندازه یک چوب کبریت باشد.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
آبکش را با ارتفاع ۵۰ الی ۶۰ سانت از کاسه آب و یخ قرار دهید و با کمک قاشق مواد نشاسته را داخل آبکش بریزید و با لیسک روی آبکش بکشید تا نشاسته از سوارخ‌‌‌های آبکش خارج و به محض افتادن در آب سرد شبیه مروارید شوند.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله سوم

حتما باید یخ‌‌‌های بزرگ داخل کاسه را جدا کنید تا نشاسته‌‌‌ها بر اثر برخورد به یخ شکل خود را از دست ندهند.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
۱۵ دقیقه بگذارید تا رشته‌‌‌ها داخل آب سرد قرار داشته باشند و سفت شوند. بعد از ۱۵ دقیقه رشته‌‌‌ها را آبکش و آب اضافی را جدا کنید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله چهارم

برای تهیه شربت این فالوده باید آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و بعد از اینکه شکر حل شد گلاب یا عرق مورد نظر را اضافه نمایید و هم بزنید
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
. بعد از یک جوش زدن از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود. شربت سرد را به فالوده اضافه کنید و ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا شربت به خورد فالوده برود. اگر به دسرهای خانگی سبک علاقه دارید، توپک شکلاتی با دو قلم جنس در دسترس را بخوانید.
 
بالا پایین