جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی فتوچینی با سس خامه و کوفته قلقلی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط .Roxana. با نام فتوچینی با سس خامه و کوفته قلقلی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 195 بازدید, 11 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع فتوچینی با سس خامه و کوفته قلقلی
نویسنده موضوع .Roxana.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط .Roxana.
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
طرز تهیه فتوچینی با سس خامه و کوفته قلقلی
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
فتوچینی با سس خامه و کوفته قلقلی، یکی از آن غذاهایی است که طعم و مزه‌ای بی‌نظیر دارد و از ترکیبی خوشمزه از مواد اولیه ساده و دسترس به وجود می‌آید. این غذا با داشتن کوفته‌های قلقلی لطیف و سس خامه‌ای غلیظ و خوش طعم، تجربه‌ای متفاوت از یک وعده غذایی کامل و دلچسب را به ارمغان می‌آورد.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
برای تهیه فتوچینی با سس خامه و کوفته قلقلی ابتدا پیاز را رنده کرده، با گوشت چرخ‌کرده، پودر نان، تخم مرغ، نمک و فلفل مخلوط و کوفته‌ها را شکل داده و سرخ می‌کنیم. فتوچینی را مطابق دستور پشت بسته پخته، آبکشی می‌کنیم. در صورت تمایل، قارچ را ورقه‌ای خرد و تفت می‌دهیم. برای سس، پیاز را در روغن تفت داده، قارچ و خامه صبحانه اضافه می‌کنیم و کوفته‌ها را به آن افزوده، مخلوطی را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. در نهایت، فتوچینی پخته را با سس و کوفته‌ها مخلوط کرده و سرو می‌کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
مواد لازممقدار
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
فتوچینی۱ بسته
پیاز متوسط (برای سس)۱ عدد
پیاز متوسط۱ عدد
پودر نان۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
تخم مرغ۱ عدد
خامه صبحانه۱ بسته
قارچدر صورت تمایل
روغنبه میزان لازم
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله 1: آماده‌سازی کوفته‌ها​

ابتدا، یک پیاز متوسط را رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید. سپس گوشت چرخکرده، پودر نان، تخم مرغ، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کرده و خوب ورز دهید. از مخلوط به دست آمده، توپ‌هایی به اندازه نارنگی کوچک شکل دهید و در مقداری روغن، سرخ کنید. پس از سرخ شدن، کوفته‌ها را کنار بگذارید.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله 2: پخت فتوچینی​

در این مرحله فتوچینی را طبق دستور روی بسته‌بندی در آب جوش بپزید. مراقب باشید که نرم و له نشود. پس از پخت، آبکش کنید و کمی روغن یا کره به آن اضافه کنید تا به هم نچسبد.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله 3: آماده‌سازی قارچ‌ها​

در صورت تمایل به استفاده از قارچ، آنها را ورقه‌ای خرد کنید و با یک قاشق غذاخوری آبلیمو مرطوب کنید تا تغییر رنگ ندهند.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله 4: تهیه سس خامه‌ای​

یک پیاز متوسط را ریز خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس قارچ‌های آماده‌شده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. پس از چند دقیقه، خامه صبحانه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله 5: اضافه کردن کوفته‌ها به سس​

کوفته‌های سرخ‌شده را به مخلوط سس و قارچ اضافه کنید. سپس مواد را خوب با هم مخلوط کرده و درب ظرف را بگذارید. بگذارید تا حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا خامه به خوبی به خورد کوفته‌ها برود.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله 6: مخلوط کردن فتوچینی با سس و کوفته‌ها​

پس از آن که سس به خوبی با کوفته‌ها مخلوط و جا افتاد، فتوچینی پخته و آماده‌شده را به مخلوط اضافه کنید. به آرامی همه مواد را با هم مخلوط کنید تا فتوچینی به خوبی با سس و کوفته‌ها ترکیب شود.
 
بالا پایین