جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آموزشی فرار از یک قصه‌ی نصفه‌کاره: معرفی نمایشنامه‌ی شش شخصیت در جستجوی نویسنده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نمایش‌نامه توسط -pariya- با نام فرار از یک قصه‌ی نصفه‌کاره: معرفی نمایشنامه‌ی شش شخصیت در جستجوی نویسنده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 897 بازدید, 39 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته نمایش‌نامه
نام موضوع فرار از یک قصه‌ی نصفه‌کاره: معرفی نمایشنامه‌ی شش شخصیت در جستجوی نویسنده
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -pariya-
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,243
58,125
مدال‌ها
11
1731571852482.png

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,243
58,125
مدال‌ها
11
یکی از شش هنرمند ایتالیایی‌ای که برنده‌ی جایزه‌ی نوبل ادبیات شده‌اند، لوئیجی پیراندلو نام دارد؛ نویسنده‌ی تعدادی رمان و داستان کوتاه، دارای تجربه‌هایی در زمینه‌ی شعر و مهم‌تر از هر چیز، نمایشنامه‌نویس متولد سیسیل. پیراندلو جدا از آثارش در سایر قالب‌ها، در زندگی خود چهل و چهار نمایشنامه نوشته، که برای او شهرتی در سطح جهانی را به ارمغان آورده‌اند.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,243
58,125
مدال‌ها
11
فراتر از هر بیوگرافی و جزئیاتی درباره‌ی او، می‌توان گفت در امر شناختن پیراندلو همین که بدانیم او در سال ۱۹۳۴ به‌خاطر «قدرت جادویی‌اش در ساختن تئاتر براساس تحلیل‌هایی روانشناختی» برنده‌ی جایزه‌ی نوبل ادبی شده است، نشان می‌دهد که با چه هنرمند خلاق و پیشرویی طرفیم.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,243
58,125
مدال‌ها
11
او در سخنرانی‌ای که پس از دریافت نوبل ایراد می‌کند، پیرامون همین بحث روان‌شناسانه‌ی پشت آثارش، بعد از صحبت درباره‌ی درس گرفتن از زندگی، می‌گوید:

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,243
58,125
مدال‌ها
11
عشق و احترامی به زندگی که برای تحلیل سرخوردگی‌های تلخ، تجربه‌های دردناک، زخم‌های وحشت‌انگیز و همه‌ی خطاهای معصومیتی که به تجربه‌های ما ژرفا و ارزش می‌بخشد، ضروری بود. این آموزش ذهن که به بهای سنگینی به دست آمد، به من اجازه داد تا رشد کنم و درعین‌حال، خودم باشم و اصالت خودم را حفظ کنم…

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,243
58,125
مدال‌ها
11
آثار پیراندلو هم برای مخاطب امروزی خواندنی و کلاس درس هستند، و هم در دوره‌ی خود، فراتر از قید و بندهای زمانی و سنت‌های رایج رفته بودند؛ چنان‌که وقتی در سال ۱۹۲۱ او یکی از مشهورترین کارهای خود یعنی «شش شخصیت در جستجوی نویسنده» را به روی صحنه برد، با شکست عجیبی مواجه شد

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,243
58,125
مدال‌ها
11
و از تماشاگران بازخوردهایی منفی و عصبانی گرفت که به روند پیش رفتن ماجرا و اتفاق‌های رخ‌داده در داستان، حسابی اعتراض داشتند. در این یادداشت قصد دارم همین نمایشنامه‌ی مهم و پیشرو که نسخه‌ی اولیه‌ی آن در سال ۱۹۲۰ نوشته شده و نسخه‌ی نهایی‌اش متعلق به سال ۱۹۲۵ می‌باشد را معرفی کنم

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,243
58,125
مدال‌ها
11
و ضمن این معرفی، به یکی از تکنیک‌های داستان‌/نمایشنامه‌نویسی مدرن و پست‌مدرن را که در آن به‌کار رفته، مختصراً بپردازم. انتشارات «کتاب پنجره» این نمایشنامه را با ترجمه‌ی «بهمن فرزانه» به شکل یک کتاب ۱۱۶ صفحه‌ای منتشر منتشر کرده است.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,243
58,125
مدال‌ها
11
از کاغذ تا صحنه
ماجرای نمایشنامه «شش شخصیت در جستجوی نویسنده» که تقسیم بندی خاصی بر اساس پرده ندارد و فقط یک فصل کوتاه می‌خورد بدون اینکه نیاز به تعویض صحنه باشد، در محیط تمرین یک تئاتر اتفاق می‌افتد. نمایشنامه در مجموع حدود سیزده شخصیت اصلی و فرعی دارد.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,243
58,125
مدال‌ها
11
اما چه کسانی بیشترین میزان گفتگو و بحث در این اثر را به خودشان اختصاص داده‌اند؟ همان شش شخصیت، که در عنوان نمایشنامه هم جا خوش کرده‌اند به‌اضافه‌ی کارگردان. ماجرا این است که هنگامی‌ که یک گروه تئاتر دارند آماده‌ی تمرین می‌شوند،

بالا پایین