جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خانه‌داری فریز کردن پیاز داغ و سیر داغ خوب یا بد؟ + روش

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته خانه‌داری توسط BARAN. با نام فریز کردن پیاز داغ و سیر داغ خوب یا بد؟ + روش ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 210 بازدید, 8 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته خانه‌داری
نام موضوع فریز کردن پیاز داغ و سیر داغ خوب یا بد؟ + روش
نویسنده موضوع BARAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN.
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,421
23,410
مدال‌ها
7
بسیاری از خانم‌های شاغل به دلیل کمبود وقت، هر روز فرصت درست کردن پیاز داغ و سیر داغ را ندارند بنابراین در یک روز تعطیل مقدار خیلی زیاد پیاز داغ تهیه می‌کنند و پیاز داغ‌های سرخ شده را برای مدت طولانی نگهداری می‌کنند.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,421
23,410
مدال‌ها
7
ارزش غذایی پیاز داغ فریز شده
بهتر است همه مواد غذایی را به صورت تازه مصرف کنیم تا مواد مغذی موجود در آن کاهش نیابد زیرا نگهداری مواد غذایی در فریزر سبب می‌شود بخش مهمی از مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح آن از بین برود.

هنگامی که پیاز یا سیر را سرخ می‌کنیم از ارزش غذایی آن کاسته می‌شود زیرا هر فرآیندی روی مواد غذایی و خوراکی تازه انجام شود، باعث می‌شود میزان مواد مغذی موجود در آن کاهش یابد. اگر این پیازداغ و سیرداغ را به مدت طولانی فریز کنیم، بخش دیگری از مواد مغذی موجود در آنها از بین می‌رود و فقط کمی از عطر پیاز و سیر در آنها باقی می‌ماند.

با این حال اگر سیر و پیازی که قرار است سرخ و فریز شوند، سالم باشند و با روش صحیحی سرخ و فریز شوند، هیچ ماده سمی و مضری در آنها آزاد نخواهد شد اما مصرف چنین محصولاتی دیگر ارزش تغذیه‌ای خاصی برای بدن نخواهد داشت.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,421
23,410
مدال‌ها
7
پیاز داغ را چگونه در فریزر نگهداری کنیم؟
ابتدا پیاز یا سیر‌های سالم را انتخاب کنید و آنها را خلالی کرده و چند دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید. سپس پیازها را آبکش کرده و آنها را روی پارچهای پهن کنید تا آب آن گرفته شود. پس از گرفته شدن آب پیازها، آنها را با روغن سرخ کرده ودر حین سرخ کردن بدان زرد چوبه و کمی نمک اضافه نمایید. پیازهای سرخ شده را در آبکش فلزی ریخته تا روغن آن کاملا خارج گردد.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,421
23,410
مدال‌ها
7
پس از روغن گیری و خنک شدن، پیاز‌ها را به چند قسمت تقسیم کنید؛ مقداری از آن‌ها را داخل ظرف دربسته ریخته و داخل یخچال قرار دهید و مقدار بیشتر را در کیسه‌های فریزر یا کیسه‌های زیپ بریزید و با هواگیری کامل داخل فریزر قرار دهید.

در موقع نیاز از پیاز داغی که داخل یخچال است استفاده کنید و وقتی ظرف خالی شد، یک بسته از پیاز داغ‌های فریزری را از فریزر بیرون آورده و داخل همان ظرف بریزید و به مرور از آن استفاده کنید.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,421
23,410
مدال‌ها
7
پیاز داغ را به مدت طولانی در یخچال نگه ندارید
بهتر است مواد غذایی را تازه مصرف کنیم و مواد غذایی پخته برای مدت طولانی در یخچال و یا فریزر نگهداری نکنیم زیرا همیشه احتمال بروز آلودگی وجود دارد. برای نگهداری از مواد غذایی به مدت طولانی این مواد بهتر است خام باشند زیرا مواد غذایی خام اگر آلودگی هم داشته باشند، در حین پخت و حرارت دیدن میکروب و سموم میکروبی آن‌ها از بین می‌رود.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,421
23,410
مدال‌ها
7
اگر پیازداغ را در یخچال نگهداری کنیم به علت اینکه تنها هنگام مصرف باید گرم شود و برای گرم شدن میزان حرارت کم و کوتاه است، در صورت وجود آلودگی در آن دیگر میکروب و سم آن از بین نمی‌رود.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,421
23,410
مدال‌ها
7
راهکاری برای کپک نزدن پیاز سرخ شده
همانطور که در این بخش از رازهای خانه داری گفته ایم برای اینکه پیاز سرخ شده شما سالم بماند و کپک نزند باید قبل از ریختن پیازها داخل ظرف، برای مدتی ظرف را بدون در داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا پیازها کاملا سرد شوند و بعد درب ظرف را ببندید.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,421
23,410
مدال‌ها
7
در ظرف را نیز جداگانه داخل یخچال قرار دهید تا در آن نیز به خوبی سرد شود.سپس در ظرف را درست و کامل کیپ کنید و در فریزر یا یخچال بگذارید. این کار سبب می‌شود ظرف دیگر عرق نکند و پیازها کپک نزنند
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,421
23,410
مدال‌ها
7
مدت زمان نگهداری پیاز داغ در فریزر
3 تا 6 ماه می‌توان پیاز منجمد را نگه داری نمود اما بهتر است پیاز داغ در طی 6 هفته مصرف شود، زیرا در طول 6 هفته پیاز عطر و طعم خوبی دارند اما بعد از این مدت طعم خود را از دست می‌دهند.
 
بالا پایین