جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی فوت فن های پخت املت

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط -پریزاد- با نام فوت فن های پخت املت ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 293 بازدید, 11 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع فوت فن های پخت املت
نویسنده موضوع -پریزاد-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -پریزاد-
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
۶ ـ هواخوری
اگر می‌خواهید یک املت با کیفیت و حرفه‌ای تهیه کنید، در مدت زمان پخت املت هرگز درب ماهی‌تابه را نبندید و بگذارید املت هوا بخورد.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .F.atima
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
ـ استفاده از سبزیجات
بسیاری از افراد املت را به صورت اصیل آن یعنی ترکیب گوجه فرنگی با تخم مرغ می‌پسندند. اگر به طعم سبزیجات در املت علاقه دارید، می‌توانید این مواد شگفت‌انگیز را هم به املتتان اضافه کنید. پیاز، فلفل دلمه‌ای، سیر و جعفری خرد شده ازجمله این سبزیجات هستند که می‌توانید به صورت جداگانه همه را با هم سرخ کنید و پس از سرخ شدن و کشیده شدن آب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .F.atima
بالا پایین