جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی قلیه ترش لرستانی با طعم بی‌نظیر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Kosarvalipour با نام قلیه ترش لرستانی با طعم بی‌نظیر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 458 بازدید, 14 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع قلیه ترش لرستانی با طعم بی‌نظیر
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
چه خوب است ما در غذاهای خود تنوع ایجاد کنیم و غذاهای سنتی را که برای کشور خودمان است بیشتر تهیه کنیم و نگذاریم رو به فراموشی برود.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
قلیه ترش لرستانی یکی از خورشت‌های بی‌نظیر ایرانی است که طعم و مزه دلچسبی دارد. شاید با شنیدن اسم قلیه ذهن جنوب کشور برود ولی این قلیه مختص لرستان و لری‌های عزیز است.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
این قلیه ترش است زیرا قرار است از تمرهندی در آن استفاده شود. شما‌ می‌توانید در کنار این خورشت سیب‌زمینی سرخ کرده تهیه کنید. با مجله دلتا همراه باشید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مواد لازم برای تهیه قلیه ترش لرستانی

گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

سیب‌زمینی ۲ عدد
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق چای‌خوری


رب انار ۲ قاشق غذاخوری


تمرهندی ۱۰۰ گرم


زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، دارچین و نمک به مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله اول

پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
در ظرف دیگر برنج را نیز بشویید با کمی نمک خیس کنید. سپس همه ادویه‌های گفته‌شده را به همراه پیاز تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله دوم

گوشت را اضافه کنید و به همراه پیاز و ادویه‌ها تفت دهید.‌ می‌توانید از ابتدا نمک را اضافه کنید، چون نه تنها گوشت شما دیر نمی‌پزد
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
بلکه پروتئین آن هم‌ می‌شکند و بافت گوشت نرم پنبه‌ای خواهد شد. رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله سوم

بعد از تفت دادن مواد نوبت اضافه کردن آب جوش است.
 
بالا پایین