جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

ترجمه شده مانهوا های ترجمه شده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کمیک های ترجمه نشده توسط ام کا اچ p.r با نام مانهوا های ترجمه شده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 588 بازدید, 29 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته کمیک های ترجمه نشده
نام موضوع مانهوا های ترجمه شده
نویسنده موضوع ام کا اچ p.r
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ام کا اچ p.r
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
بی‌خیال انقدر دوستانه رفتار نکن !
خلاصه داستان : لوستیکا زناس، که سال ها به عنوان یک شوالیه نابغه امپراتوری کالتا مورد ستایش قرار می‌گرفت، کسی که با سد و جنگ‌های بی‌پایان جنگید، تمام قدرتش یک شبه ناپدید شد، گویی دروغی بیش نبود. پس از چهار سال انزوا، مردی مرموز به نام هایدن در مقابل او ظاهر می‌شود که ... اما هویت واقعی او ناشناخته باقی می‌ماند. به نظر می‌رسد هایدن گذشته لوستیکا را به یاد می‌آورد. در همین حال، امپراتور کالتا او را که اکنون مانند یک فقیر زندگی می‌کند، احضار می‌کند و او را به عنوان یک دیپلمات به دشمن دیرینه، امپراتوری پرستا، آن سوی سد در حال فروپاشی اعزام می‌کند. آیا لوستیکا، شوالیه سابق، که تمام قدرت خود را از دست داده است، می‌تواند گذشته خود را بازیابد؟

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
وضعیت انتشار: در حال پخش
✉️ وضعیت ترجمه: در حال پخش
↩️ آخرین چپتر اضافه شده: 45
⌛️ سال انتشار: 2025
🔑 فرمت: pdf

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
صیغه کوچولو میخواهد بی سر و صدا زندگی کند
خلاصه داستان : من یک شخصیت حامی در یک رمان حرمسرا معکوس داشتم.بعنوان صیغه جوونی که مورد علاقه امپراطور قرار گرفت.صیغه ها و اربابان سرانجام اونو به جرم خ*یانت کشتن. خوشبختانه،درست زمانی که وارد قصر سلطنتی میشد اونو در اختیار گرفتم.همه تو قصر سلطنتی نسبت به من محتاط بودن،اما هنوز ازم متنفر نبودن.نه احتیاج دارم و نه میخوام مورد علاقه امپراطور قرار بگیرم. “امشب به اتاق من بیا.من برات یک داستان میخونم!” وو،گریه نکن.من اینو به تو میدم. “اما چرا همه با من خوب رفتار میکنن؟”

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
وضعیت انتشار: درحال انتشار
✉️ وضعیت ترجمه: درحال ترجمه
↩️ آخرین چپتر اضافه شده: 54
⌛️ سال انتشار: 2022

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
بین این همه چیز به یه کلاغ تبدیل شدم
خلاصه داستان : از مردن توی یه حادثه، توی یک بازی اوتومه تناسخ پیدا کرد... اونم به عنوان یه کلاغ! باورم نمیشه یه کلاغم! حتی یه شخصیت اضافی هم نه، اما یه کلاغ! وقتی داشتم دنبال یه نفر دور و برم میگشتم... اولین کسی که پیداش شد ولیعهد بود. "چطوری میتونی انقدر دوست داشتنی باشی رینل؟" "قار، قار، قار!(منو با خودت ببر و نگهم دار!)" ولیعهد، کاموت، بهم یه اسم داد و با عشق باهام رفتار کرد. من که در هر صورت یه کلاغم؛ هیج مشکلی نیست که اونو دوست داشته باشم یا قلبم براش پر بزنه. هیچ مشکلی نبود تا وقتی که... "سلام، رینل؟" "یهویی چه اتفاقی داره برای من میفته

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
وضعیت انتشار: پایان یافته
✉️ وضعیت ترجمه: پایان یافته
↩️ آخرین چپتر اضافه شده: 95
⌛️ سال انتشار: 2023

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
لمس‌ ناپذیر
خلاصه داستان : خون آشام ها ، شکارچیان سنگدل و خونخوار که با زیبایی خیره کننده ی خود انسان ها را فریفته و با بی رحمی نهفته ای ، از آنها تغذیه می کنند . نگاه جامعه به این موجودات هنوز هم به شکلی است که گفته شد . اما در واقعیت ، این گونه مدتهای مدیدی است که وابستگیشان به خون را ترک نموده و به اعضای صلح طلب احتماع مبدل شده اند ، و برای حفظ و تقویت انرژی خود تنها به لمس انسان ها نیازمندند ! این مانهوا ، داستان خون آشام اصیلیه که در یه نگاه عاشق یه انسان میشه و در آرزوی لمس اونه اما هر کاری میکنه ….!

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
وضعیت انتشار: پایان یافته
✉️ وضعیت ترجمه: پایان یافته
↩️ آخرین چپتر اضافه شده: 142
⌛️ سال انتشار: 2020
🔑 فرمت: zip برای راحتی چپترها را با برنامه وان درایو بخوانید

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
ستاره سپیده دم
خلاصه داستان : داستان عشق دراماتیک بین ستاره کره ای کانگ سونگ هیون و هوانگ یورای تازه کار! هوانگ یورا ، بازیگر، علیرغم تلاش هایش برای موفقیت، به مدت 7 سال در تاریکی ماند. پس از آن، یورا برای ایفای نقش فرعی در فیلمی که قرار بود به یک شاهکار تبدیل شود، قرارداد بست، اما هنوز رنج او تمام نشده بود. نقش او شامل شیرجه رفتن به دریا در وسط زمستان و بازی در صحنه ای در کنار دوست پسر سابقش بود که بهش خ*یانت کرده بود . بعد نمایش، بورا در گوشه ای به گریه افتاد. در آن لحظه کانگ سونگ هیون که یک ستاره مشهور و بسیار ثروتمند بود اونو پیدا کرد. "در اتاق من بخواب." "من اون جور دختری نیستم!

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658