جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

ترجمه شده مانهوا های ترجمه شده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کمیک های ترجمه نشده توسط ام کا اچ p.r با نام مانهوا های ترجمه شده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 588 بازدید, 29 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته کمیک های ترجمه نشده
نام موضوع مانهوا های ترجمه شده
نویسنده موضوع ام کا اچ p.r
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ام کا اچ p.r
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
عروس فرعون
خلاصه داستان : آیوی دختر کوچک خانواده ثروتمند مورتیر آیکزین علاقه زیادی به مصر و فرعون ها داره و برادر بزرگترش بخاطر تولد ۱۷ سالگیش بهش کتاب مردگان باستان و دستبند نفرتاری که رامسس دوم به همسر مورد علاقش داده رو هدیه میده ولی همه چیز خوب پیش نمیره و آیوی بعداز شنیدن خبر ازدواج تنها برادرش و همینطور حامیش به شدت شوکه میشه و طی جروبحثی که با برادرش داره ناگهان چشمای مار برروی دست بند میدرخشه و آیوی رو منتقل میکنه به زمان رامسس سوم !! حال چه برسر آیوی خواهد آمد ؟ آیا میتونه به زمان خودش برگرده ؟ چه ماجراهای تلخ و شیرینی منتظر او خواهد بود ؟

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
وضعیت انتشار: پایان یافته
✉️ وضعیت ترجمه: پایان یافته
↩️ آخرین چپتر اضافه شده: 67
🔑 فرمت: pdf

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
من مادر شخصیت شرور شدم
خلاصه داستان : من مادر “آین” شخصیت منفی یه ناول شدم. قرار بود مادرخونده بدی باشم و اذیتش کنم، ولی وقتی قیافشو دیدم با خودم گفتم “اون خیلی گوگولیه، دهنش هنوز بوی شیر میده! چطوری می تونم اذیتش کنم؟” پس تصمیم گرفتم ازش محافظت کنم!

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
وضعیت انتشار: پایان یافته
✉️ وضعیت ترجمه: پایان یافته
↩️ آخرین چپتر اضافه شده: 117
⌛️ سال انتشار: 2022

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
دنیایی بدون خواهرم که همه دوستش داشتن
خلاصه داستان : "من به اندازه ای از تو متنفرم که میخوام تو رو بکشم، سینا."
من تمام عمرم سایه خواهرم بودم و به من خ*یانت شد و مردم.... اما مردم از روزی که به زمان برگشتم تغییر کردن!
تو تنها فرزندی هستی که ناچت انتخاب کرد! اعلیحضرت شما را به عنوان خانواده می شناسند.
یه چیزی اشتباهه . به نظر می رسه این افراد منو با خواهر بزرگترم اشتباه گرفتن !

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
وضعیت انتشار: در حال پخش
✉️ وضعیت ترجمه: در حال پخش
↩️ آخرین چپتر اضافه شده: 89
⌛️ سال انتشار: 2024

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
شروع کن یا بمیر !
خلاصه داستان : بعد از یک شب نوشیدن، ریو گونوو، کارمند دولت مشتاق، از حال می‌رود و سه سال بعد در بدن مرد جوانی به نام پارک موندائه بیدار می‌شود. قبل از اینکه حتی بتواند وضعیت را ارزیابی کند، به او ماموریتی داده می‌شود: یا شروع کن یا بمیر! حالا، موندائه یک سال فرصت دارد تا به عنوان یک آیدل شروع کند یا با سرنوشت شومش روبرو شود. خوشبختانه، او می‌تواند در برنامه معروف بقا "Idol Inc." جایی برای خود دست و پا کند، اما با توجه به مهارت‌های بسیار پایین و رقابت بسیار بالا، آیا موندائه شانسی برای تبدیل شدن به یک ستاره درخشان دارد؟

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
وضعیت انتشار: درحال انتشار
✉️ وضعیت ترجمه: درحال ترجمه
↩️ آخرین چپتر اضافه شده: 72
⌛️ سال انتشار: 2024

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
زندگی دوگانه پرنسس
خلاصه داستان : استاد دگرگونی ، استاد فرار. یک روز اکسید دوک هسن ، ستمگر میدان جنگ ، به زندانی محکوم به اعدام برخورد کرد که باعث شد امپراطوری در هیاهو قرار بگیرد ، یک هنرمند نابغه خلاق ، .”هی ، تو باید به من کمک کنید.” “چگونه می توانم به شما کمک کنم؟” “من باید امپراتور را امتحان کنم.” “….. آره؟” … … شما هستید؟ شرم بر خانواده امپراتوری ، سگ دیوانه شمال ، ظالم در میدان جنگ.چگونه می توانم به شما بگویم که حتی مغز شما از ماهیچه ها تشکیل شده است؟ “شما باید راهی برای امپراتور شدن پیدا کنید. در غیر این صورت ، فقط مرگ وجود خواهد داشت.” یک مأموریت بقا با بدترین شانس موفقیت ، به دام افتاده توسط او که می خواهد با خیال راحت زنده بماند! امپراتور دیوانه را امپراتور کنید!

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658