جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [ماوای حرمان] اثر «تارا مطلق نویسنده انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط Tara Motlagh با نام [ماوای حرمان] اثر «تارا مطلق نویسنده انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 849 بازدید, 30 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [ماوای حرمان] اثر «تارا مطلق نویسنده انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع Tara Motlagh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط atefeh.m
موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,650
مدال‌ها
7
عنوان رمان: ماوای مهر
نویسنده: تارا مطلق
ژانر: اجتماعی، عاشقانه
عضو گپ S.O.W(1)
خلاصه:
رها شده میان دنیایی از بی‌رحمی‌ها که روح و جانم را بی‌صبر و تعلل در هم شکسته بود، در پی دستی که به آن بیاویزم تا مرا از باتلاق تنهایی بیرون بکشد. و دستم را گرفتند آن‌هایی که عشق و انسانیت را برایم معنا کردند و من، دلتنگ روزهای از دست رفته گذشته و به پشتوانه مهر وجودشان دوباره میان دنیای لجام گسیخته آدم‌ها پا گذاشتم تا... او آمد و دست عشق بر سر روح و جان خسته‌ام کشید.

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
663
13,432
مدال‌ها
2
سلام خانم مطلق عزیز
من رمان شما رو از ابتدا دنبال می‌کردم و مثل بقیه آثار شما نویسنده‌ی توانا عاشق متن منسجم و بدون اشکالات نگارشیش بودم. توصیفات حالات و مکان‌ها بدون نقص و عالیند. در رمان ماورای مهر شاهد یک زندگی از یک انسان معمولی هستیم که خصلت‌های انسانی قشنگی داره و با قلم زیبای شما به قشنگی تمام به تصویر کشیده شده. کمی روند سکون رمان زیاده اما چون ژانر رمان اجتماعیِ، طبیعیه و بیشتر روزمره‌گی یک انسان در کمال دقت به پیرامونش شرح داده شده و در ادامه ژانر عاشقانه هم به یقین بیشتر به چشم خواهد اومد. من که از قلم زیبا و قوی شما چه در رمان‌ها چه دلنوشته‌های قشنگتون لذت می‌برم. براتون آرزوی موفقیت‌های چشمگیرتر و قلمی مانا دارم عزیز بزرگوار🌹

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,650
مدال‌ها
7
سلام خانم مطلق عزیز
من رمان شما رو از ابتدا دنبال می‌کردم و مثل بقیه آثار شما نویسنده‌ی توانا عاشق متن منسجم و بدون اشکالات نگارشیش بودم. توصیفات حالات و مکان‌ها بدون نقص و عالیند. در رمان ماورای مهر شاهد یک زندگی از یک انسان معمولی هستیم که خصلت‌های انسانی قشنگی داره و با قلم زیبای شما به قشنگی تمام به تصویر کشیده شده. کمی روند سکون رمان زیاده اما چون ژانر رمان اجتماعیِ، طبیعیه و بیشتر روزمره‌گی یک انسان در کمال دقت به پیرامونش شرح داده شده و در ادامه ژانر عاشقانه هم به یقین بیشتر به چشم خواهد اومد. من که از قلم زیبا و قوی شما چه در رمان‌ها چه دلنوشته‌های قشنگتون لذت می‌برم. براتون آرزوی موفقیت‌های چشمگیرتر و قلمی مانا دارم عزیز بزرگوار🌹
سلام بر بانوی خوش قلممون
ممنونم ازتون که هم وقت گذاشتین و رمان من رو دنبال کردین و هم برای نقدتون
بی‌شک نظر لطفتونه🌹
پناه یه انسان معمولی نیست فقط داره سعی می‌کنه مثل یه انسان معمولی زندگی کنه و این در ادامه مشخص میشه

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
663
13,432
مدال‌ها
2
سلام بر بانوی خوش قلممون
ممنونم ازتون که هم وقت گذاشتین و رمان من رو دنبال کردین و هم برای نقدتون
بی‌شک نظر لطفتونه🌹
پناه یه انسان معمولی نیست فقط داره سعی می‌کنه مثل یه انسان معمولی زندگی کنه و این در ادامه مشخص میشه
خواهش گلم. من قلم شما رو بسیار دوست دارم. پس پناه می‌خواد سوپرایزمون کنه، حتماً در ادامه رمان از این هم خیلی جذاب‌تر میشه.🤗 بی‌صبرانه منتظر ادامه پارت‌های جذاب رمانتون هستم. با ارزوی سلامتی شما مهربانوی عزیز🌹

آوا...

سطح
3

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,697
مدال‌ها
8
سلام و درود خدمت نویسنده‌ی زیبا قلممون🥰😍❤️
قلم شما بسیار روان و تحسین برانگیزه و من به شخصه خیلی داستان و روند ماوای مهر رو می‌پسندم و مشتاقانه منتظر ادامه‌ی جذابش هستم.
رعایت علائم نگارشی و بازی با کلمات به سطح بالای قلم شما افزوده و با آرزوی بهترین‌ها برای شما تا اخر داستان همراهی‌تون می‌کنم.🌹😘

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,650
مدال‌ها
7
خواهش گلم. من قلم شما رو بسیار دوست دارم. پس پناه می‌خواد سوپرایزمون کنه، حتماً در ادامه رمان از این هم خیلی جذاب‌تر میشه.🤗 بی‌صبرانه منتظر ادامه پارت‌های جذاب رمانتون هستم. با ارزوی سلامتی شما مهربانوی عزیز🌹
همراهیتون باعث افتخاره عزیزدل
خوشحالم کردین و باز هم تشکر🫰🌹

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,650
مدال‌ها
7
سلام و درود خدمت نویسنده‌ی زیبا قلممون🥰😍❤️
قلم شما بسیار روان و تحسین برانگیزه و من به شخصه خیلی داستان و روند ماوای مهر رو می‌پسندم و مشتاقانه منتظر ادامه‌ی جذابش هستم.
رعایت علائم نگارشی و بازی با کلمات به سطح بالای قلم شما افزوده و با آرزوی بهترین‌ها برای شما تا اخر داستان همراهی‌تون می‌کنم.🌹😘
سلام به روی ماهت عزیزدل
ممنونم از لطفت آوا جانم و امیدوارم ماوای مهر در ادامه هم مورد توجهت باشه🫰🌹

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,003
مدال‌ها
4
سلام، الوعده وفا🙋‍♀️
خب خب، باید رک و راست بگم، که اوایل رمانت من رو جذب نمی‌کرد، البته کوتاهی از من بود که وقت نمی‌ذاشتم قشنگ دو صفحه از داستان زیبات رو بخونم
بعد که کم‌کم جلو رفتم، دیدم نه بابا، نویسنده به این خفنی، مگه میشه اثرش رو نخوند
توصیفات رمانت اون‌قدر خوب و عمیقه که مخاطب راحت با شخصیت‌ها هم‌ذات‌پنداری می‌کنه. البته که یه جاهایی بهتره جزئیات کمتری رو وارد کنی.

شخصیت‌های متفاوت و نوع نوشتارت، قلمت رو خاص جلوه میده.
عاشق شخصیت ترمه خانممم😂 تعلیق و کشمکش‌ها به‌جا و مناسبه. نه زیاد مخاطب رو منتظر می‌ذاری و نه سریع حوادث رو توی داستان میاری

من که به شدت از این رمان لذت می‌برم
بیش از پیش بدرخشی خوش‌قلم سایت

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,650
مدال‌ها
7
سلام، الوعده وفا🙋‍♀️
خب خب، باید رک و راست بگم، که اوایل رمانت من رو جذب نمی‌کرد، البته کوتاهی از من بود که وقت نمی‌ذاشتم قشنگ دو صفحه از داستان زیبات رو بخونم
بعد که کم‌کم جلو رفتم، دیدم نه بابا، نویسنده به این خفنی، مگه میشه اثرش رو نخوند
توصیفات رمانت اون‌قدر خوب و عمیقه که مخاطب راحت با شخصیت‌ها هم‌ذات‌پنداری می‌کنه. البته که یه جاهایی بهتره جزئیات کمتری رو وارد کنی.

شخصیت‌های متفاوت و نوع نوشتارت، قلمت رو خاص جلوه میده.
عاشق شخصیت ترمه خانممم😂 تعلیق و کشمکش‌ها به‌جا و مناسبه. نه زیاد مخاطب رو منتظر می‌ذاری و نه سریع حوادث رو توی داستان میاری

من که به شدت از این رمان لذت می‌برم
بیش از پیش بدرخشی خوش‌قلم سایت
سلام به روی ماهت لیلا جانم😍
ممنونم از زحمتی که کشیدی
خیلی زیاد خوشحالم کردی عزیزدلم
درباره جزئیات حرفت رو کاملا قبول دارم
یه جاهایی زیادی وسواس به خرج میدم که همین وسواس زیادی هم داره کار دستم میده🥲
سعی می‌کنم این مورد رو برطرف کنم
بازم برای لطفت ممنونم عزیزدلم❤️

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,003
مدال‌ها
4
سلام به روی ماهت لیلا جانم😍
ممنونم از زحمتی که کشیدی
خیلی زیاد خوشحالم کردی عزیزدلم
درباره جزئیات حرفت رو کاملا قبول دارم
یه جاهایی زیادی وسواس به خرج میدم که همین وسواس زیادی هم داره کار دستم میده🥲
سعی می‌کنم این مورد رو برطرف کنم
بازم برای لطفت ممنونم عزیزدلم❤️
حالا من زیاد علمش رو ندارم؛ اما شاید قصدت این باشه مخاطب اون صحنه و اتفاقاتش رو قشنگ توی ذهنش تصور کنه؛ ولی یه جاهایی نیاز نیست ریز به ریز مسائل بیاد، بذار با ذکر نوشته بهت بگم😂

بالا پایین