جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دسر مربای کیوی شفاف

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط .Roxana. با نام مربای کیوی شفاف ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 274 بازدید, 14 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع مربای کیوی شفاف
نویسنده موضوع .Roxana.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط .Roxana.
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

پیشگیری از شکرک زدن مربای کیوی​

جلوگیری از شکرک زدن مربا نیاز به توجه به چند نکته مهم دارد. اولاً، باید میزان شکر مورد استفاده را با دقت انتخاب کنید؛ افراط در استفاده از شکر می‌تواند به شکرک زدن منجر شود. دوماً، حرارت پخت را باید به گونه‌ای تنظیم کنید که کیوی‌ها به تدریج و بدون تحت فشار قرار گرفتن پخته شوند. این کار با کاهش شعله گاز انجام می‌شود.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
سوماً، استفاده از آب لیمو در طی فرآیند پخت می‌تواند به حفظ شفافیت مربا و جلوگیری از شکرک زدن کمک کند. با رعایت این موارد، می‌توانید مربایی بدون شکرک، با رنگ شفاف و با کیفیت بالا تهیه کنید.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

طرز تهیه مربای کیوی بدون آب​

برای تهیه مربای کیوی بدون آب، ابتدا پوست کیوی‌ها را جدا کرده و آنها را کاملا له کنید. سپس شکر را اضافه کرده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کیوی آب بیندازد. پس از گذشت این زمان آبلیمو را اضافه کرده و قابلمه را با درب باز روی حرارت متوسط قرار دهید تا مربا شروع به جوشیدن کند.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
پس از رسیدن به غلظت مناسب (شهد مربا باید بین دو انگشت کش بیاید)، حرارت را کم و مربا را برای ۳۰ دقیقه دیگر بپزید. در نهایت، برای جلوگیری از کپک زدن، شیشه‌ای که برای نگهداری مربا در نظر گرفته‌اید را با آب جوش استریل کنید و مربا را داخل آن بریزید.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
منبع: چی شی
 
بالا پایین