جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی (مرغ سوخاری)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط OVERDOS با نام (مرغ سوخاری) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 234 بازدید, 9 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع (مرغ سوخاری)
نویسنده موضوع OVERDOS
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط OVERDOS
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
مرغ سوخاری
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
مقدار مورد نیازمواد اولیه
۸ تکه متوسطران یا سی*ن*ه مرغ
یک پیمانهماست چکیده
۲ تا ۳ پیمانهآرد سفید
یک عدد متوسطپیاز
۴/۱ پیمانهسبزیجات معطر
یک قاشق غذاخوریزعفران دم‌کرده
۲/۱ قاشق غذاخوریپودر سیر
۲/۱ قاشق غذاخوریپودر پیاز
به میزان کافینمک و فلفل سیاه
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
مرحله‌ی اول: اولین قدم برای درست‌کردن مرغ سوخاری این است که پیازها را پوست گرفته و به‌خوبی بشویید. سپس درون یک قابلمه تا نصفه آب ریخته و مرغ‌ها را به همراه پیاز درون آن بریزید و اجازه دهید تا کمی آب پز شود.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
  • مرحله‌ی دوم: حالا باید بقیه پیازها را به‌صورت خلالی خرد کنید و درون یک کاسه مناسب بریزید. سپس سبزیجات معطر را نیز به کاسه اضافه کنید. برای سبزیجات معطر می‌توانید از جعفری، ریحان، شوید، نعناع، ترخون و اگر دوست داشته باشید مقداری آویشن استفاده کنید.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
  • مرحله‌ی سوم: سبزیجات را به‌خوبی با پیازها ترکیب کنید. در یک کاسه جداگانه ماست را به همراه زعفران دم‌کرده و مقداری فلفل و نمک ترکیب کنید و به‌خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
  • مرحله‌ی چهارم: حالا تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و به‌خوبی هم بزنید تا کاملا یک‌دست شوند. حالا نوبت به این می‌رسد که تکه‌های ران یا سی*ن*ه مرغ آب‌پز شده را داخل کاسه فرو ببرید تا مواد جذب مرغ شوند و به‌خوبی به خرد آن بروند.
  • مرحله‌ی پنجم: باید روی کاسه را با استفاده از سلفون بپوشانید و به مدت ۲ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید. با انجام این کار سبب می‌شود تا مواد بهتر به خرد مرغ بروند.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
  • مرحله‌ی ششم: حالا در یک کاسه جداگانه آرد را به همراه پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و مقداری نمک بریزید و به‌خوبی با یکدیگر ترکیب کنید تا ادویه‌ها در کاسه و در یکدیگر پخش شوند.
  • مرحله‌ی هفتم: بعدازاین که مرغ‌ها در مدت‌زمان کافی در یخچال باقی ماندند و به‌خوبی طعم‌دار شدند، آن‌ها از یخچال خارج کنید و در ظرف حاوی آرد بغلتانید. بهتر است دقت کنید که مرغ‌ها کاملا به مواد آغشته شود و برای این که مطمئن شوید، چندین بار این کار را انجام دهید.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
  • مرحله‌ی هشتم: برای این که مواد بیشتر جذب مرغ شود، می‌توانید بعد از خارج‌کردن آن از ظرف آرد، آن را درون یک کاسه آب یخ به مدت ۲ تا ۳ ثانیه قرار دهید و مجددا در ظرف آرد فرو ببرید. می‌توانید این کار را ۲ تا ۳ مرتبه انجام دهید تا مواد کاملا جذب مرغ شوند.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
  • مرحله‌ی نهم: در یک قابلمه یا تابه‌ی مناسب به مقدار کافی روغن بریزید و اجازه دهید تا به‌خوبی داغ شود. البته دقت کنید که میزان روغن در حدی باشد که تکه‌های مرغ در آن غوطه‌ور شوند. حالا اجازه دهید تا مرغ‌ها کاملا سرخ و طلایی شوند.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
مرحله‌ی دهم: به میزان شعله نیز دقت کنید و آن را طوری تنظیم کنید که روغن نسوزد و مرغ نیز فرصت داشته باشد تا کاملا بپزد و مغز پخت شود.
مرحله‌ی یازدهم: بعدازاین که مرغ‌ها کاملا پخته شد و اطراف آن نیز سرخ شد، می‌توانید آن را از ظرف خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه‌ی آن گرفته شود. مرغ سوخاری شما آماده است و می‌توانید آن را در ظرف دلخواه خود سرو کرده و با سس موردعلاقه نوش جان کنید. البته اگر دوست داشته باشید می‌توانید تا در کنار آن سیب‌زمینی سرخ شده نیز درست کنید.
 
بالا پایین